Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Nemrég vettem két USB-s Pinnacle DVB-T tunert (használtan). Az egyik PCTV 70e, a másik PCTV 72e kódjelű. Adódott néhány problémám, és itt talán megoldást találok rájuk.

    A Pinnacle saját szoftverét, a TVCenter 6.4.1.858-as verzióját használom. Tudtommal ez a legújabb.

    Tehát a problémák:
    Pinnacle PCTV 70e:
    Működik, a szoftver felismeri. Csatornákat megtalálja, de 1-2 perc után kifagy a program. USB ből kihúzom az eszközt, majd ismét csatlakoztatom, és 1-2 percig ismét működik.
    Használat közben meglehetősen felmelegszik a tuner, ez okozhatja esetleg a problémát?

    Pinnacle PCTV 72e:
    Működik, a szoftver felismeri. Csatornákat megtalálja, és a 70e-vel ellentétben nem fagy ki a program 1-2 perc után - teljesen stabil (bár ez is melegszik, de annyira talán nem, mint a 70e).
    A HD műsorok akadás nélkül mennek, viszont a TV2 és az RTL Klub nézhetetlen (pedig ez nem HD). A minősége jó ennek a 2 csatornának is, már amennyire az SD jó lehet, de a hang is és a kép is akadozik, valamikor pár másodpercre eltűnik a hang, majd visszajön - így élvezhetetlen! A jelerősség 90 körül mozog ezeken a csatornákon (az M1-nél 60-70%-os, és az mégis hibátlan).

    Ha valaki már találkozott ezekkel a problémákkal, és tudja a megoldást, kérem, jelezze!

    Köszi előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák