Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3v0Lut10n
senior tag
Sziasztok,
Digi kábel tv szolgáltatás van nálunk. Tegnap sikerült rájönnöm hogy a sima eddig meglévő antenna kábelen megy a dvb-c jel is, így a tv-t át is állítottam
(hirtelen lett is 86 csatorna 54 helyett, ráadásul műsorfüzet menü is értelmet nyert ^^) Viszont hiába keresek bárhol, eddig nem találtam pc-be való dvb-c tunert sehol. Lehet kapni egyáltalán ? PCI, PCI Express mind1 kb ... Vagy hogy tudnám megoldani hogy a gépemen is tudjak digitális adást nézni ? Mert az előző tunerom napokban halt meg, és nem akarok újra analógot venni, ha már tudom digitálisan is nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(hirtelen lett is 86 csatorna 54 helyett, ráadásul műsorfüzet menü is értelmet nyert ^^) Viszont hiába keresek bárhol, eddig nem találtam pc-be való dvb-c tunert sehol. Lehet kapni egyáltalán ? PCI, PCI Express mind1 kb ... Vagy hogy tudnám megoldani hogy a gépemen is tudjak digitális adást nézni ? Mert az előző tunerom napokban halt meg, és nem akarok újra analógot venni, ha már tudom digitálisan is nézni
wassermann