- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
wassermann #776 üzenetére
Ok, akkor csak én voltam megint naív...
Mikor azt mondták, hogy az analóg frekvenciák felszabadulása után akár 30 tévéadó is fogható lesz, én ezt úgy értelmeztem, hogy: szabadon, ingyen. Azt "elfelejtették" mondani, hogy akár a fele is fizetős lehet...
S hogy beleírják a módosított médiatörvénybe, hogy a két politikai csati fel kell, hogy kerüljön az éterbe (ez volt a legfontosabb a számukra), pedig már akkor is tudható volt (szerintem), hogy ők csak kódoltan hajlandóak sugárzásra bocsájtani a műsoraikat... Ez kb olyan, mintha elejtek egy almát a lejtőn: "Nézd már, legurult, erre nem gondoltam"... Magyarán adtak egy jó nagy hátszelet a (részben) fizetős DVB-T-nek... szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest