Új hozzászólás Aktív témák
-
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A mi nap, a nemzetközi postai anyagáramlás nehézségeinek ellenére végre kézhez kaptam ezt a kínai csodát: [link]Az a problémám vele hogy nem igen akarja megtalálni a digitális adásokat.. Drivert felraktam, BlazeDTV 6.0 progival mellékelve, amúgy ezek a gyári cédén voltak, seriallal ellátva stb..
Az antenna az ablakban van. Kabhegytől kb 15 km lakok tehát jel erősséggel nem lehetnek problémák.. Kereséskor először Magyarországot adtam meg neki, majd Németországot, de megcsináltam még több országgal és semmi...Itt van egy teszt: [link]
DVB-T: AF9015 BDA Filter elvileg ez az!
Megköszönném az infókat!
Üdv: jumpi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest