Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- SSD kibeszélő
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Én a így oldottam meg a botantenna kérdést:
Mindenféleképpen beltéren kívül kell elhelyezni az antennát (én legalábbis így tudtam fogni a digitális jelet)Amint láthatjátok felesleges különleges DVB-T antennát vásárolni szerintem csak pénzkidobás
Kokány módszer de nekem bevált 
Ezzel a kínai csodával:
[link]Gyári progi Blaze HDTV 6.0, nem ajánlom senkinek...
Helyette a fados kisgépen is jól teljesítő VLC Playert ajánlom.
DVB-T használata VLC Playerrel: [link]
-
jumpi
csendes tag
Üdv mki!
Légyszi segítsetek! DVBVieweren nem tudom belőni a hangot... a kép über faxa csak nincs hangom
Ez Codec hiba? amúgy VLC playeren megy az adás csak az az egy hibája hogy minden indításkor bekell neki lőni a paramétereket... nem annyira zavaró csak a Dvbviewer jobban bejönne ha lenne hangom... Köszi!ui: amúgy visszaolvastam hd codec packot ajánlják csak hogy googléban ez nagyon tág fogalom..

-
jumpi
csendes tag
Hát az a helyzet hogy fogalmam nincs hogy kell életre bírni ezt a "végtermék salak anyag" kínai pöcsömet

Tsreader nekem nagyon kínai, már az elején nekem kell vmit kiválasztani csak nem tudom hogy mit. Úgyhogy ez is kilőve. DVBDream, SmartDVB, halom progival prószáltam és NOOO Signal

-
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A mi nap, a nemzetközi postai anyagáramlás nehézségeinek ellenére végre kézhez kaptam ezt a kínai csodát: [link]Az a problémám vele hogy nem igen akarja megtalálni a digitális adásokat.. Drivert felraktam, BlazeDTV 6.0 progival mellékelve, amúgy ezek a gyári cédén voltak, seriallal ellátva stb..
Az antenna az ablakban van. Kabhegytől kb 15 km lakok tehát jel erősséggel nem lehetnek problémák.. Kereséskor először Magyarországot adtam meg neki, majd Németországot, de megcsináltam még több országgal és semmi...Itt van egy teszt: [link]
DVB-T: AF9015 BDA Filter elvileg ez az!
Megköszönném az infókat!
Üdv: jumpi -
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Egy Freedom DVB-T Digital TV USB 2.0 Tunnerrel szemezgetek:
Pontosabban erről : [link]
Mi a véleményetek? Az árát talán megérné? Nem akarok sok extrát, csak tévézni, ha lehet vele
Köszi, Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Synology NAS
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H (Ryzen 5 5600H, RTX 3060 130W TGP, 32GB DDR4, 512+250GB SSD, új akksi)
- Dell Gamer,15,6"FullHD IPS,i7 10750H(12X5,Ghz)GTX 1650 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ töltő,jó ak
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14s G4 Tartós Érintős Laptop 14" -45% Ryzen 5 7530 16/256 FHD+
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% Ryzen 5 16/256 Tűéles Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest