- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Én a így oldottam meg a botantenna kérdést:
Mindenféleképpen beltéren kívül kell elhelyezni az antennát (én legalábbis így tudtam fogni a digitális jelet)Amint láthatjátok felesleges különleges DVB-T antennát vásárolni szerintem csak pénzkidobás
Kokány módszer de nekem bevált
Ezzel a kínai csodával:
[link]Gyári progi Blaze HDTV 6.0, nem ajánlom senkinek...
Helyette a fados kisgépen is jól teljesítő VLC Playert ajánlom.
DVB-T használata VLC Playerrel: [link] -
jumpi
csendes tag
Üdv mki!
Légyszi segítsetek! DVBVieweren nem tudom belőni a hangot... a kép über faxa csak nincs hangomEz Codec hiba? amúgy VLC playeren megy az adás csak az az egy hibája hogy minden indításkor bekell neki lőni a paramétereket... nem annyira zavaró csak a Dvbviewer jobban bejönne ha lenne hangom... Köszi!
ui: amúgy visszaolvastam hd codec packot ajánlják csak hogy googléban ez nagyon tág fogalom..
-
jumpi
csendes tag
Hát az a helyzet hogy fogalmam nincs hogy kell életre bírni ezt a "végtermék salak anyag" kínai pöcsömet
Tsreader nekem nagyon kínai, már az elején nekem kell vmit kiválasztani csak nem tudom hogy mit. Úgyhogy ez is kilőve. DVBDream, SmartDVB, halom progival prószáltam és NOOO Signal -
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A mi nap, a nemzetközi postai anyagáramlás nehézségeinek ellenére végre kézhez kaptam ezt a kínai csodát: [link]Az a problémám vele hogy nem igen akarja megtalálni a digitális adásokat.. Drivert felraktam, BlazeDTV 6.0 progival mellékelve, amúgy ezek a gyári cédén voltak, seriallal ellátva stb..
Az antenna az ablakban van. Kabhegytől kb 15 km lakok tehát jel erősséggel nem lehetnek problémák.. Kereséskor először Magyarországot adtam meg neki, majd Németországot, de megcsináltam még több országgal és semmi...Itt van egy teszt: [link]
DVB-T: AF9015 BDA Filter elvileg ez az!
Megköszönném az infókat!
Üdv: jumpi -
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Egy Freedom DVB-T Digital TV USB 2.0 Tunnerrel szemezgetek:
Pontosabban erről : [link]
Mi a véleményetek? Az árát talán megérné? Nem akarok sok extrát, csak tévézni, ha lehet veleKöszi, Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest