Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
PikkPukk #617 üzenetére
Én is úgy olvastam hogy a DVB-H -nak előfizetési díja lesz, 2-3k körüli összegre emlékszem. Azt is olvastam hogy más országokban nem igazán vált be, a műsorok közül amit néznek is, leginkább a sport közvetítések, a fél óránál nem hosszabb sitcom -ok, és a hírek a leginkább vonzóbbak. (egyébként nem hiában próbálkoznak a DVB-T vevőkkel ellátott mobiltelefonokkal, hiszen ott lesz jópár ingyenes csatorna, pl. [link])
#618: ahogyan a közleményekben olvasni lehet, 3 HD adónk lesz, tervezetten az m1, m2 és a Duna TV. Ezek így hárman pont beleférnek egy mux -ba a csökkentett bitsűrűség mellett. A másik muxon ~8-10 SD adás fér el (ez kb. 2-3Mbit/s -es adatsebességet jelent csatornánként), ide fog bekerülni sztem a kódolt ATV és Hír TV, említették hogy szabadon nézhető lesz a ViaSat3 illetve az a Humor vagy micsoda. Ezen felül most 60 napig dönthet a tv2 és RTL Klub hogy ide be kíván-e jutni. Ezzel a második mux 3/4 -e is betelt, még 2-4 adónak marad hely, további mux csatornahelyeket a tv2 és RTL Klub későbbi analóg leállításával fognak kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- SSD kibeszélő
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest