- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bluetooth hangszórók
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Hát igazából olyan csatlakozót szeretnék használni, aminél a két kábelvéget csavarosan rögzítem egymáshoz. Ezt hogy is hívják akkor ?
Mivel ennek szerintem kisebb a csillapítása (esetleg zaja is) - főleg hogy a DVB-T a 8xx MHz-es tartományban van Bp.-n - , mint a sima összedugósnak.
Amellett talán tartósabb is, még ha nincs is gyakran ki-be húzva (/csavarva).
Meg kültérre (antenna csatlakozása) és fél-kültérre (padlás) lesz.
És késöbb valószinűleg lesz majd parabola is, az meg ugye az ~ 1GHz - 2GHz tartomány, ahhoz meg végképp ilyen kéne.Azt viszont nem tudom pontosan milyen szerszám kellene, csak sejtettem hogy valami krimpelő féle, de ezek szerint lehet hogy rosszul.
És az is tényleg könnyen lehet, hogy ezen belül is van több féle megoldás, lehet csak némelyikhez kell szerszám.
Majd megnézek egy ilyen csatlakozót itthon, mivel csinálhatták, és úgy megpróbálom pontosan értelmezni amiket írtál.
De ha megoldható külön szerszám nélkül egy jó minőségű csatlakoztatás, akkor az is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest