Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Hát igazából olyan csatlakozót szeretnék használni, aminél a két kábelvéget csavarosan rögzítem egymáshoz. Ezt hogy is hívják akkor ?
Mivel ennek szerintem kisebb a csillapítása (esetleg zaja is) - főleg hogy a DVB-T a 8xx MHz-es tartományban van Bp.-n - , mint a sima összedugósnak.
Amellett talán tartósabb is, még ha nincs is gyakran ki-be húzva (/csavarva).
Meg kültérre (antenna csatlakozása) és fél-kültérre (padlás) lesz.
És késöbb valószinűleg lesz majd parabola is, az meg ugye az ~ 1GHz - 2GHz tartomány, ahhoz meg végképp ilyen kéne.Azt viszont nem tudom pontosan milyen szerszám kellene, csak sejtettem hogy valami krimpelő féle, de ezek szerint lehet hogy rosszul.
És az is tényleg könnyen lehet, hogy ezen belül is van több féle megoldás, lehet csak némelyikhez kell szerszám.
Majd megnézek egy ilyen csatlakozót itthon, mivel csinálhatták, és úgy megpróbálom pontosan értelmezni amiket írtál.
De ha megoldható külön szerszám nélkül egy jó minőségű csatlakoztatás, akkor az is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő