Hirdetés
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Most már nem nagyon tudom, mit gondoljak. Meg ahogy zhagyma is írta, hogyan kellene működnie ennek a DVI-HDMI átvitelnek.
Ezt az "'aktív" átalakító dolgot se nagyon értettem, hogy mitől aktív, hacsak nem kap valamelyik lábán tápot a DVI csatitól, és úgy van valami visszahatása a kártyára.
Viszont mégis az van, hogy ha neked a videokártya driver telepítéstől a hangátvitel is jó lett, az szerintem mégis attól volt, hogy a te átalakítód megfelelő volt, csak a driver nem.
Ilyen "ATI HD Audio rear output" nekem is megjelent XP-n is, amikor telepítettem az ATI-tól letöltött külön drivert, XP SP3 előtt még hotfixek is kellettek, és mégse szólalt meg.
Ha meg a Realtek külön drivert telepítettem, akkor ez Realtek HDMI output vagy valami hasonló nevűre változott. Hang mégsem volt. Igaz nem HDMI csatlakozóval volt rákötve ekkor a tévé, csak a monitor DVI-n, de ettől még jónak kellene lennie később csatlakoztatva.
Még az lehet, hogy újabban az ATI beleteszi ezt is a videokártya driverébe, de a megfelelő átalakító ATI-nál valószínűleg mégis kell. Egy próbát megérne a legújabb ATI Catalysttel tévét rákötve telepíteni, azt még nem raktam fel.
Most ezen a Win7-en a 9.11 Catalyst van, a Realtek HD audio nincs telepítve, a HDMI-re is a Microsoft saját driverei vannak belőve. Azt mondja a HDMI-re, hogy not plugged in, de ez még minden egyéb esetben is így volt.
Akár össze volt kötve a tévével, akár nem, akár Microsoft, akár ATI, akár Realtek driver, és akármilyen operációs rendszer alatt.
Szóval ennél és nálam mégis az átalakító lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Battlefield 6
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest