- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
válasz
zhagyma #4219 üzenetére
Szia Zhagyma!
A netboard.hu/sat -on és is tag vagyok, ott is láttam már a neved. UHU alá én adaptáltam a VDR -t, a "skystar2 linuxszal" topicban taglaltam a folyamatát.
Azért nem ez a legrosszabb vételi hely Budapesten, mert lenn a Bécsi úton itt Üröm fele , meg szemben a Csúcshegy északkelet oldalában is biztosan rosszabb, mint nálam. Én a völgy felett mintegy 50 m-es magasságban lakom. A Kevélyek csoportjáról rálátni szép időben a Széchenyi hegyre, tőlem meg a Kevélyekre.
Ha eláll a hó és megenyhül..
Megpróbálom majd a Nagykevélyre forgatni az antennát, hátha a reflektált hullámok vételével eredményt tudok elérni, de ahhoz át kell vinni az antennát a ház túloldalára, vagy magasabb árbócra kell szerelni. Elég nagy az előre-hátra viszonya ennek a TRIAX -nak, szerintem nem reménytelen a helyzet teljesen.A másik ötletem, hogy kölcsönkérek egy működő USB tunert, hátha az USB busz kevésbé zabálja el a tuner jelét, mint a PCI busz. Csak kéne adat a különféle USB tunerek érzékenységéről.
A Leadtek Dongle Gold -ra gondoltam, mert az ráadásul teljesen linux kompatibilis is, ára sem húzós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest