- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Köszi.
A gyári AVerTV6-al nem jön be semmi, csak a TV2 néha, az is szarul, hangyás, hang néhol van néhol nincs. Egyik szoba végébe bejön, a másik végében pedig már nem. Ez nekem gyanús, szerintem itt valami nem okés. Próbáltam laptop-vista és gép-xp verzióval is, semmi változás. Amúgy nem írt ki hibaüzenetet a dvb, és a 3.9.4.0 van meg. Megy mindkék rendszeren.
Jelerősséget se tudok nézni, a TSReader Lite-al. Be van dugva a kütyű, de nem talál semmit. Pedig azt csináltam, ami a képeken van, meg le van írva. :S
Dvbben ezek vannak beállítva. Csak azért piros, mert nincs bedugva, gondolom tudjátok
Ezek vannak beállítva codecek, ezek jók?
hardware részHa keresek csatornákat, akkor semmit se hoz be. Kevés lenne a gyári antenna? Valamivel nem lehetne erősíteni, lejjebb írtál Edigitalról egy antennát, az jó lenne nekem? Illetve ez a cucc faternak kell a laptoppal, általában Frankfurtba lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest