- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBmaster
csendes tag
válasz
ph_robchee #3404 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, majd megpróbálom újra behangolni, de most nem vagyok a vevő környékén. Emlékeim szerint a környékéről sincsenek nagyon adók. Az antenna lehet rosszul beállítva mert én csináltam és lehet, hogy nem a legprofibb. De most nem nyúlok hozzá, mert két fontos dolgot szeretnénk fölvenni és azok biztosan jönnek.
Lehet, hogy ezért nem jönnek be a FTA HD adók. Nyilván nem az S2-sekre gondolok.
Milyen progival, vagy DVBViewerben hol lehet nézni a jelerősséget?Mert a hangolásnál 100%-ot írt ki, majd azt mondta, hogy nem talált új csatornát. Amikor állítottam az antennát egy beltérivel csináltam, 70%-os jelerősség és 80%-os minőség volt. Ez gondolom elég... Bár nem tudom, hogy milyen frekvencián néztem. Egy Opticum 4100C-m van.
Lehet, hogy még csiszolni kell rajta??? DVBViewerrel hogyan kell hangolni? Csatornahangolás ablakban mit kell beírni?
Elnézést, de még csak most ismerkedek a témával. Előre is kösz!
Ja amik eddig bejöttek azok 100%-osan mennek, semmi akadás vagy kockásodás.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akciókamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest