- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Sokan, sokféle konténert csináltak már (van már vagy tucatnyi), mindenki megy a saját feje és igényei után. Az MKV is csak egy próbálkozás (bár annak nem olyan rossz), tudtommal valami orosz srác fejlesztette/találta ki (az "m" az elején matrioska-t jelent
).
Ja, az tény, én csak a video és audio streamekre gondoltam. Ehhez az AVI is elég lenne, máshoz már nem nagyon (bár utólag engem nem nagyon érdekel se az EPG, se a teletext)... A TS-sel perpillanat csak annyi a bajom, hogy nem tudom rendesen megvágni (a 22 Gbyte-os olimpiai megnyitót).
"AAC vs. AC3"-nál én az AC3-ra szavaznék, de csak azért amiért az AVI-ra is: népszerűbb, szélesebb körben elterjedt. A DVD-k hangsávja(i) is ebben a formátumban van(nak). Ha nem kell átkódolni, nem romlik a minőség. Másrészt sok Dolby (AC3) dekóderes digitális erősítő van, AAC-t kezelő egy sem (tudtommal)... Egyébként most a HD-s adások hangsávja 384 kbit-es MP2. 384kbit-be már belefér az 5.1-es AC3 is (DVD-k egy részén is ilyen minőségben van rajta)...
Az AAC-nál csak annyi az előny, hogy kisebbre is lehet tömöríteni. Ha jól tudom a DAB+ szabványt fogadták el a digitális rádiózáshoz, ami vélhetően a HE-AAC vagy a HE-AAC2 akar lenni, ez utóbbi pl. 32 kbit-es sztereo adást jelent(het). Itt (is) arra megy ki a játék, hogy ugyanabba a frekvenciasávba minél több adást be tudjanak zsúfolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asustor NAS
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új Gamer PC i5-12, 13, 14400F/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Laptopok javítása,telepítése,bővítése,gyorsítása,teljes körű szervizelése
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 870 EVO 1TB szinte újak! LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Blabok nyakrögzítő M méret
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest