Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
odipapa
senior tag
1.A csatornaváltás működik.
2.Igen, próbáltam még a progdvb-vel (mivel csak ebbe tudtam életet lehelni a dvbviewer-en kívűl). Szintén ugyanezt produkálta.
3.Van egy távirányítóm amit billentyűzetként érzékel a gép. Ezt használom filmnézésre is. Tehát egyszerűen hozzárendeltem a billentyűparancsokat a távirányítóm gombjaihoz.
Mióta volt fent a 3.9.0.0 változat is a tv2-nél meg az RTL klubbnál is stereo hangot mutat az ikon és nem mutatja a jelerősséget sem hanem helyette az aktuális programból eltelt időt mutatja %-ban.
Csatornaváltásnál pedig nincs az a felugrómenü ami mutatja az aktuális műsor tartalmát
Ha jól emlékszem a 3.9.2.0 tudta ezeket?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann