- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Digi kábel adás rögzítése kapcsán elengedtem a nem olyan régen próbálgatott Rpi+TVHeadend vonalat, Xbox Tunerrel. Nem jött be, komplikált, számomra átláthatatlan, nem sikerült simán, ami elvileg magától kéne, hogy működjön stb stb.
Aprón szereztem egy Marusys VU+Solose V2 boxot. Egyelőre ismerkedem vele, előző tulaj is BP-en Digi kábellel használta, szóval hangolni sem kellett, megy egyből (persze gondolom azért nem árt majd újrahangolni, ha neadjisten van vmi eltérés csatornákban, frekvenciákban, vagy tudom is én). Azt írta akitől vettem, hogy a box fel van okosítva, még régi csatornakiosztás /nem az alsótartomány/ megy rajta. Ez mit jelent?
Open ATV 6.4 van rajta amúgy, webes felületre egyből be tudtam lépni, be van totál állítva. SZóval ez legalább tényleg működik pöcc-röff, ahogy kell, nem úgy mint a tvheadend. Elvileg androidos app is van hozzá. Azt nem tudjátok, micsoda, mi a neve? Ill. használatit lehet valahol letölteni ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest