Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Digi kábel adás rögzítése kapcsán elengedtem a nem olyan régen próbálgatott Rpi+TVHeadend vonalat, Xbox Tunerrel. Nem jött be, komplikált, számomra átláthatatlan, nem sikerült simán, ami elvileg magától kéne, hogy működjön stb stb.
Aprón szereztem egy Marusys VU+Solose V2 boxot. Egyelőre ismerkedem vele, előző tulaj is BP-en Digi kábellel használta, szóval hangolni sem kellett, megy egyből (persze gondolom azért nem árt majd újrahangolni, ha neadjisten van vmi eltérés csatornákban, frekvenciákban, vagy tudom is én). Azt írta akitől vettem, hogy a box fel van okosítva, még régi csatornakiosztás /nem az alsótartomány/ megy rajta. Ez mit jelent?
Open ATV 6.4 van rajta amúgy, webes felületre egyből be tudtam lépni, be van totál állítva. SZóval ez legalább tényleg működik pöcc-röff, ahogy kell, nem úgy mint a tvheadend. Elvileg androidos app is van hozzá. Azt nem tudjátok, micsoda, mi a neve? Ill. használatit lehet valahol letölteni ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest