Új hozzászólás Aktív témák
-
romulan
tag
válasz
romulan #2026 üzenetére
A jelminőség minden antennánál 95%, de sok az egyéb elektromágneses zavar, ami jelkihagyást, kockásodást okoz. A lepkéknél sikerült a zavarokat csökkenteni kb. huszadára AM rádióknál használatos ferritrudak megfelelő elhelyezésével. Ez a módszer a yaginál nem vált be.
A yagi csak a tervezett 55-ös csatornán működik, ami azt jelenti, hogy jó a tervezőprogram, másrészt minden csatornára külön antenna kellene, ami kellemetlen.
A lepkéket egy amerikai fórumban talált 7"-os szabály szerint készítettem, a szárak 7" hosszúak és a csúcsok is 7" távolságra vannak. A szárak végén a távolság 3".
A mérések szerint ez az antenna típus az 50-60 csatorna környékén teljesít a legjobban.Az egyes antennák közül az átalakított Hirschmann hajszállal győzött, erre végül hátul rácsavaroztam az árnyékoló rácsot is. A másik két antenna teljesen egyenértékű.
Az antennákkal elért jelszint 79-84% a Strong 8300 vevő szerint. A lepkét belül az ablakpárkányra helyeztem, keletre néz. Helyet lényegében nem foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Cyberpunk 2077
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest