Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz
garga pista #19974 üzenetére
Köszönöm. Ezek valószínűleg nekem nem érik meg - jól fogalmaztál.
Az egész úgy indult, hogy felmerült bennem, hogy a Forma-1 adásait jó lenne rögzíteni. (Persze tudom, torrent oldalakról egy-két óra múlva le tudom tölteni őket.) A tévén egyébként semmilyen más élő adást nem nézek. A tévé viszont csak akkor tud adást rögzíteni, ha be van kapcsolva. Úgyhogy rákerestem a set-top boxokra és gyorsan találtam egy kedvező árú dupla DVB-T tuneres készüléket: Sencor SDB 5104TD Ez volt a kiindulási alap. Bár megjegyzem még, hogy a dupla tunerhez sem feltétlenül ragaszkodom. De ha már ilyen áron is van, akkor miért ne?
Mivel a jelenlegi Mede8er MED600X3D médialejátszóm - amivel még tökéletesen elégedett vagyok - nem támogatja a H.265-ös videókat, ezért gondoltam, hogy hátha találok olyan DVB-T készüléket, ami az ilyen kódolású file-ok hálózaton keresztül történő lejátszására is képes. Megszerettem a yaDIS által nyújtott tartalomböngészést. Ezért az is fontos lenne, hogy ha már H.265, akkor támogassa az új készülék is ezt vagy valamilyen ehhez hasonló szolgáltatást.
Megvehetném a Sencor SDB 5104TD-t és mellé vásárolhatnék egy szintén olcsó médialejátszót a H.265-ös filmekhez. Viszont a Mede8er MED600X3D-t is meg akarom tartani a 3D-s tartalmak miatt. Így viszont már három készülék gubbasztana egymás mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- No Rest for the Wicked
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256GB, MINDEN SZÍN, BONTATLAN
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest