Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Elvileg ez a dvbt kiváltja az analóg műsorsugárzást, sőt biztosan le is állítják, akkor majd mi lesz? Mindenki tetőantennát fog szerelni, mert a csúcsszuper digitális adás csak úgy jön?
Mindegy, hadd kérdezzek egy egyszerűt. Egy sima PCI-os analóg tunerkártyába bedughatok egy antennát, és ekkor az analóg adásokat tudom fogni. Tiszta. Digitálisnál van különbség aközött hogy a műhold tányérjának madzagját dugom egy digitális tunerre vagy antennát amin dvbt-t akarok fogni? Vagy kifejezetten olyan digitális tuner kell ami mindkettőt tudja?
Ahm és még valami, a műholdvevő tányérjénak a fejében nyilván rögtön van erősítő is, azt mi táplálja meg? Úgy hallottam koaxról rögtön meg lehet táplálni, tehát a műholdvevőkhöz való PCI-os digitális kártya is meg tudja táplálni? Biztos jó sok hülyeséget kérdeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest