Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnBeehive
csendes tag
válasz
wassermann #1546 üzenetére
Értelek, és szívesen hegesztek antennát a tetőre, hogy légvonalban mintegy 7 km-re a budai adótól tudjam fogni az adást. Ezzel a részével nem is lenne bajom, ha nem látnám azt, hogy mobilon nézhető DVB-H az 100%-os jelet produkál ugyanott egy darab arasznyi antennával. Az nem lóg át Szlovákiába? Azt lehet ilyen erővel sugározni? Biztos én vagyok a hülye, de a józan paraszti eszem azt diktálja, itt nincs minden rendben. Mondom, ha valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy hiába ugyanaz az átviteli technológia, az adás kódolása miatt annyival erősebb a jel, akkor nem nyílna panaszra a szám...
Igaz, a sugárzott csatornák száma pedig több, mint lehangoló (bár amíg nem tudom fogni, addig meg tökmindegy, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest