Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem egy WAYTEQ HD-95CX-t és van pár problémám vele. Tegnap este beüzemeltem, csatornákat megtalálta, ezzel nem volt probléma. Média lejátszási képességeit nem is próbáltam, mert aki használni fogja, az nem biztos, hogy ezt nem használja.
Viszont három dolgot vettem észre.1. Már nem tudom, hogy melyik, de talán az RTL Klub-nál volt, hogy akadozott a kép kicsit. Ilyen 10-ed másodpercnyi időkre, ami minimális, de feltűnő és bosszantó. Samsung tv-n nem csinálja, jelerősség 88-90% között.
2. Ami a leg feltűnőbb volt elsőre, hogy a csatornák között lépegetve a kijelzőn több csatorna számát is rosszul jeleníti meg az utolsó 7 szegmenses kijelző. (nem világít a felső és/vagy bal felső szegmens pl 3,4,7 stb csatornáknál). le is fényképeztem: hármas csatorna, négyes csatorna
Ami érdekes, hogy pl a 10-es csatornánál a nullában a két szegmens megjelenik rendesen, ezért elsőre a szoftveres hibára gyanakodtam, de nem tudom.3. Valamint amikor próbáltam ismerkedni a menüvel és magával a géppel egy idő után elkezdett beakadozni az egész. Ha beléptem a menübe kiakadt kb egy percig és akkor semmire nem reagált, de ha közben három gombot megnyomtam, akkor utána hirtelen azt a három funkciót pár másodperc alatt megcsinálta. Kivétel a kikapcsolás, mert arra egyből reagált. Ez összefügghet a képernyő beállításokkal? Mert akkor jött elő, amikor felválta LCD és CRT-re kötve néztem az egyes beállítások különbságeit.
Ez az fw verzió van fent.Tudtok segíteni ezen hibák orvoslásában?
Köszönöm és üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest