Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Vettem egy Terratec Cinergy T PCIe Dual kártyát. Később majd Digihez, de pillanatnyilag csak a szabad DVB-T csatornákhoz. A MindigTV oldala szerint a címemen szobaantennával megy az A és a C MUX. Ehhez képest semmilyen csatornát nem talál... próbáltam a gyári programját, a SmartDVB-t és a DVBViewer-t. (Mindenre keresve, Magyarországra, Németországra, illetve beírva a MindigTV oldaláról a konkrét frekvenciát is.)
Mi lehet a gond? Hogy tudok ebből elindulni? Mert nem tudom, hogy a kártyával van baj, az antennával, szoftveres probléma esetleg, vagy egyszerűen itt nem megy a mellékelt kis botantennával itt? (valahol jelszintet esetleg nézni, még ha a rendes vételhez gyenge is, de legalább látni, hogy érzékel valamit???)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest