Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
Peaceliker #66123 üzenetére
Nekem úgy rémlik eachine H8al és társaival kezdtük sokan. Én biztos, aztán volt pár köztes, majd 180as, és kb 4. Gépnek volt 5 colos, ami pont wizard x220 volt nekem. Kamera csere kellett bele, utánna kb 1 évig kiszolgalt. Persze azóta eltelt sok idő, ma már nem ajánlott, eljárt felette az idő.
De kicsivel szerintem nagyon könnyű repülni, olyan stabilak már... Rak rá egy throttle limitet mondjuk és lakásban is gyakorolhat akár. Nyilván falhoz vágja majd 5 mpként. Aztán leviszi játszótérre... Aztán ha jól megy, tetszik, vesz 5 colost.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke VAGY Fekete színben, bontatlan új!
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Update 04.28. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest