Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Watt25

veterán

Én a 6 éves fiammal mentem Velencére, 14 órára. Bő fél órás késéssel indult valami, és valóban azt kell, hogy mondjam, hogy igazából nézhetetlen volt. Mármint a sok szünet miatt. 10-20 perc szerelés, 2-3 perc verseny, ami sokszor abból állt, hogy a 3-4 versenyzőből 2-3 kiesett az első körben, már az egyenesben, vagy az első visszafordítóban, de ha jól emlékszem egyszer sem teljesítette a teljes távot több, mint egy induló. Kb. fél 5-ig bírta a gyerek, akkor elindultunk haza.
    Amikor ment a verseny, az nagyon jó volt. Érdekes volt, hogy nem igaz az, hogy legkisebb hiba is végzetes, mert láttunk szép mentéseket, voltak talaj és kapuérintések, ami után tovább tudott repülni. (Az volt a legdurvább, amikor a kapuérintés után kipördült a víz fölé, de sikerült visszahoznia a pályára.)
    Nem értem, miért nem lehet egyszerre párhuzamosan felkészülni egy másik négyesnek, amíg a verseny megy...

Új hozzászólás Aktív témák