- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
tibibi #15052 üzenetére
Nem, ahogy írtam csupaszon tényleg atom stabil, úgy állt a levegőben mintha oda lenne szögezve... Panoráma mód amúgy megy szépen, szerintem egy centit nem csúszott el semerre. A circle hover viszont nem tudatam mukodesre bírni, mindig panorámát csinál. Gázra nyil egyenesen, stabilan fel...
Megpakolva meg folyamatosan korrigálni kell, de ami ijesztőbb, hogy gázra úgy indul meg fel, mint ami mindjárt megpusztul. Mintha nem egyszerrre kapcsolnának nagyobb sebessegre a motorok.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest