Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
Hát már lemondtam róla, hogy végig csináljam egy hétvége alatt. (Valljuk be az nem az igazi és én meg szeretek is alapos munkát végezni). Neki láttam inkább a Mass Effect 2-nek az rövidebb, azzal is jól el leszek főleg úgy, hogy holnapra szabit vettem ki
DA: O-t meg szépen az elkövetkezendő hetekre hagyom. (Borzasztóan örülök, hogy két ilyen játék is megjelent, rég volt már ilyen jó felhozatal a számomra, nem volt túl sok jó RPG {még ha a ME2 nem is hard core} az elmúlt években.)
leviske ha javasolhatok valamit mindenképp próbáld ki őket, igazi klasszikusok, a műfaj királyai (a Planescape Torment mellett), ha ez tetszik azok is fognak
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Jövedelem
- iPad topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DA: O-t meg szépen az elkövetkezendő hetekre hagyom. (Borzasztóan örülök, hogy két ilyen játék is megjelent, rég volt már ilyen jó felhozatal a számomra, nem volt túl sok jó RPG {még ha a ME2 nem is hard core} az elmúlt években.)