Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
Borzasztó sok mellékküldetés van. A munkatáblákról annyit lehet felvenni, hogy csak győzzed megcsinálni. (Viszont az rossz pont a journal kapcsán, hogy az ilyen küldetéseknél nem updateli, hogy mit csináltál meg belőle, én is inkább jegyzetelek, hogy tudjam mi van már meg.) Egyre jobban tetszik a játék, főleg ahogy fejlődnek a karakterek.
-
mclord
aktív tag
Miután harcossal végig vittem , most neki kezdtem mágussal is mintha új játékot nyomnám
, sokkal több a mellék küldetés, a fő száll kivételével minden más irtóra tetszik
-
End-ru
aktív tag
Sten személyes küldetésében a kardot állítólag Orzammarban kell keresni, de nem találom. Hol van, tudja valaki?
-
thomboy
tag
válasz
TazLeacher #2088 üzenetére
Végül egy bontatlant veszek, a másikat már elvitték. De ha még találok valahol és eszemben lesz szólok, hátha még aktuális a dolog.
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2090 üzenetére
MÁS: Nah, HN-el is végigvíve.
A fene essen a BW-be, hogy a végső csata előtt és után is el kell szomorítaniuk az embert...
Fuh, nagyon kíváncsi leszek az Awakening-re, miután kiegészítő, remélem nem lesz benne egy úgymond törés, jó lenne, ha minden kb onnan folytatódna, ahogy az ember befejezte.
Addig is irány a 22. század és a kapitánykodás.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #2090 üzenetére
Működik!
-
leviske
veterán
Nah, akinek eddig gondja volt azzal, hogy a letölthető tartalmak nem jelentek meg rögtön, a játék indításakor. Itt a segítség.
Csak tudnám, hogy nekem miért jött rendbe magától még anno.
Mind1, most harmadjára nekem sem akartak megjelenni, Lothering után sem, így kénytelen voltam cselekedni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
thomboy #2086 üzenetére
A DLC-ket akkor bukod. Pontosabban ugye (ha nem CE, hanem sima) akkor egyedül a Sárkánypáncél, ami bukó lehet, mert a hozzá járó DLC a The Stone Prisoner, az 15$-;rt megvárolható. (Tehát durván 3K), vagyis ha le tudsz monadni a Sárkány Páncélról, akkor megveheted, de bele kell kalkulálni, hogy 3K-t kivett a játékból, illetve a Páncélt azt buktad. (Ha te nem veszed meg, akkor dobd át légyszi az elérhetőséget, mert lehet haveromat érdekelné, ha jó az ár, neki nem annyira fontos a páncél)
-
thomboy
tag
válasz
TazLeacher #2085 üzenetére
Elvileg nincs beregelve, de idézem: "A játék doboza bontott, és a bónusz tartalmak kártyát nem tartalmazza,
de mivel nekem csak az kellett belőle, így a többi tartalom érintetlen, a
Stratégiai útmutató is teljesen olvasatlan."
Ehhez most így kapnám a DLC-ket vagy az csak a kártyán lévő kóddal működe?
Köszi a segítséget! -
TazLeacher
nagyúr
válasz
thomboy #2082 üzenetére
A Blood Dragon Armoron kívül egy DLC volt hozzá, ami meg tudsz venni. A Blood Dragon Armor a ME2-höz semmire nem jó. Tök alap páncél, csak máshogy néz ki.
Viszont lehet egy gond, szerintem, ha vannak okosabbak, majd kijavítanak.
Ha beregelte a játékot a saját account-jába a Bioware Social Network-ön. Mert azt nem fogod tudni átregelni. Szóval ahhoz adnia kellene az account-ot, ha viszont azt megkapod, akkor kapod mellé a DLC-ket is.
-
Szasinka
tag
válasz
leviske #2081 üzenetére
Ez mondjuk elszomorít. (Szerintem nyugodtan lehetne ilyen opció, másodszori játékra hozzád erősített ellenfelekkel.)
Tegnap bezöldültem. A körmágusok tornyában meneteltem majdnem a végén voltam mikor egyszer csak ledobott az asztalra egy hibaüzenettel, hogy a rohadás venné elő... Mentés persze marha régen => F5 sűrűbb nyomogatása megtanulva szasinka által... (Eddig ez nem fordult elő, gondolom a DLC letöltés kavarhatott be, szal másik tanulság töltögetés közben ne nagyon játszatok) -
thomboy
tag
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy a játék mellé kapott kódkártyával elérhető tartalmakat meg tudjam venni? Ugyanis anélkül tudnék venni nem regisztrált játékot, de kellene pl. a Blood Dragon Armor is az ME2-höz. Valakinek ötlet?
-
leviske
veterán
válasz
Szasinka #2076 üzenetére
Én eddig 2x nyomtam végig, de még nem lettem arra figyelmes, hogy újra lehetne kezdeni ugyanazzal a karakterrel.
Ha van rá lehetőség, akkor nagyon nem hangsúlyozták túl a felhasználók számára.
De mondjuk a történetet tekintve szvsz nem is lenne sok értelme a dolognak, a ME-ben adott a dolog, de ott a történet nem is zárja ki.
Rossi: Harcosnak akkor érdemes menned, ha olyan a játékstílusod, hogy mindennek szemből nekimész. A rogue szerintem hozzáad némi plusz zamatot a játékhoz, hiszen kénytelen vagy taktikázni...
-
Rossi
addikt
Qru: Köszönöm, ez jó hír.
Mit javasoltok karaktergenerálásnál, mi a nyerő? Alapvetően warrior/soldier beállítottságú szeretek lenni, esetleg egy kis mágiával megtuningolva, de csak ha használható lesz az ember.
Van esetleg valami magyar nyelvű leírás a karakterosztályokról?
-
Szasinka
tag
Újrakezdtem mert nem jó irányba indultam el City elf warrior fejlesztésében. Észnél kell lenni a szintlépéseknél és hosszú távon kell gondolkodni, hogy olyan karaktert kapj amilyet szeretnél és optimális legyen minden téren. Mostani PC-m noble human rouge DW hangsúlyos DEX-szel, azért a CUN-t nem elhanyagolva dagger/dagger felállásban. Elég hatékonynak tűnik.
Kérdés: ha végig játszottad (még messze vagyok csak úgy tájékozódás-képpen kérdem) van-e lehetőség arra, hogy azzal a karakterrel újra kezd? Nincs szint korlát ha jól tudom, így jó volna ha lehetne. -
Rossi
addikt
Üdv!
Hamarosan nekivágok a játéknak, az érdekelne, hogy ez a játék is olyan jól lett optimalizálva, mint a Mass Effect 2?
-
leviske
veterán
Megjött az első Awakeninges karakter, Anders.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
leviske #2068 üzenetére
Tankos csapatom volt. Alistar, a törpe és én egy fighterrel (Topsider Honor pallossal) és a bárd lányka. Na ő aprított a legjobban egy lövés egy halál, a darkspawn-ok hullottak mint a legyek.
Piactérnél a 3 tank ment a parancsnokra a bárd lány meg leszedte a többi ágyútölteléket íjjal, nagyon gyorsan és hatékonyan. Mire a főkarakter megemelte a kétkezes pallosát a bárd már leszedett 2 darkspawn-t.
Elfeknél már trükköznöm kellett. Mikor beverték a kaput a Ogrék rögtön a pálya túlsó felére szaladtam. Van ott egy színpad, ahova 1 sorban tudnak jönni csak az ellenek. A 3 tankos fickó körbe állta a lépcsőt a bárd meg nyilazott kicsit hátrébbról. Így szépen lenyírtam az első hullámot, kis regeneráció után meg elindultam hátra és szépen lassan, szinte egyenként csalogattam elő a többi darkspawn-t. Többnyire a sarkon megállva a bárdal nyilaztam le őket. Aztán jött a helyi főgoci, azt meg 4-en simán bedaráltuk.
A torony kapujánál viszont nem volt hova visszavonulnom, így meghiúsult a taktikai visszavonulós trükköm. Ekkor jöttek a Redcliffe-es katonák segíteni.
Ezen taktika segített végig a játékon. Viszont ahol nem volt hova visszavonulni ott sokat szenvedtem.
-
leviske
veterán
Hát akkor jól nyomod!
Én a piacnegyedet meg az elf zárványt sem tudtam megcsinálni segítség nélkül. Még segítséggel sem ment könnyen...
MOD: Attól függetlenül az tényleg zavaróvolt, hogy egy ds - egy ütés. Oghren és Sten szinte használhatatlan volt emiatt (mire ráütött valamire, már rég kinyírta más).
Nagyobb és erősebb szövetséges csapatokkal jobban elengedhették volna magukat a fejlesztők, nem tudom, hogy végül miért nem tették.
Bár aztán lehet, hogy a további kiegészítők miatt nem akarták annyira feltenni a lécet.
-
leviske
veterán
Ha sokat összeszedsz és a törpék támogatásának megszerzése után odaadod az összes drágakövet a törpekövetnek a táborban, akkor a végső csatában egy elég komoly felszerelést fog kapni a törphadsereg.
Bár nekem spec elég volt az embereket/elfeket/mágusokat használni, tehát komolyabb cuccokat nem érdemes miattuk eldobni.
-
End-ru
aktív tag
A drágakövek jók valamire? Hurcibálom folyton ezeket a gyémánt, smaragd, meg nem tom még miket, de még soha nem kellettek sehova. El kell őket adni, oszt jól van?
-
Kidus
őstag
válasz
leviske #2057 üzenetére
En mar vegigvittem a jatekot, mikor letoltottem es megneztem.
Lehet, hogy valami pluszt ad meg, ha az elejen mesz vissza, nem tudom.Spoiler
Duncan nincs, csak a kiralyt talalod meg, meg a panceljat ossze lehet szedni de semmi kulonos. Fegyvereket kapsz jokat, ennyi ertelme volt.
-
Szasinka
tag
Apropó patch. Nem vagyok benne biztos, hogy felraktam mikor kezdtem. Save game kompatibilis a patch? Nem mentem sokat szal nem vészes ha újra kell kezdeni de azért mégse ha nem muszáj.
-
Kraptor
őstag
Az mitől lehet, hogy néha elveszett pár tárgy, pl sisak, tőr, stb, mind equippelve volt és a vége fele nagyobb csaták után "tűnt el."
-
leviske
veterán
Még plusz beszélgetési szálat sem ad hozzá Anora esetében? Cailan testét vissza lehet vinni Denerimbe, vagy mindenképp ott el kell égetni? Duncanra rá lehet bukkanni?
Ha csak 1 órányi harcot ad hozzá, akkor lehet inkább meg sem veszem, hátha kijön valami combosabb DLC is, mondjuk 800 pontért...
-
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2053 üzenetére
Van egy pálya, ahol 4 ogrét kell kinyírni, na az utolsó nem megy, mert a varázslóm kifogyott a líriumból, nélküle meg folyton kinyiffanunk mire 30% közelébe kerül az ogre élete.
(#2051) Lac122: Azserint, hogy harcos, mágus, vagy szerencsevadász vagy, kapsz 2-2 új képességet. Hogy hogy és mit, azt nem tudom, mert nem gyüjtői változatot vettem, BW pontot meg még nem vettem így nem tudtam még leszedni. (De majd most a RTO-val együtt...
)
(#2054) Kidus: De azért az az 1 óra az izgalmas 1 óra volt, nem?
Ne öld meg a kedvem kérlek.
-
Kidus
őstag
Hat ez a Return to Ostagar max. egy oramba telt, ennel sokkal tobbre szamitottam....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
leviske #2048 üzenetére
Én 1 óra 53 perc alatt megszereztem mindent...nem tudom, hogy végig kell-e vinni a játékot.
Az 5 achievement-et megcsinálod, akkor megvan a sisak.
Az 1. gondolom már megvan
Van egy olyan, amikor le kell ölni egy lényt, azzal úgyis találkozni fogsz
Van, amikor az Ogrét kell megölni úgy, mindenki FULL HP-tn van, ez egyszerű, csak az utolsó ütés előtt mindenkit fel kell gyógyítani
Van az, amikor 1 csapással két ellenséget, ezt a varázslóval a legkönnyed, van olyan varázslata, ami területre sebez.
Meg van a bárd beszervezése, az meg (nem tudom mikortól) ott ácsorog a többi NPC között, és csak le kell szólítani. -
Qru
MODERÁTOR
Végi toltam a játékot. Végezetül 2 kép: Az utolsó "családi kép" és amikor 3 keze van a fő karaternek. Jó kis skill.
mod:
Jah és a finishben: kép
-
Lac122
tag
Warden's Keep :
# Lehetőség arra, hogy hat új, titokzatos képességből szert tégy kettőre.
ez mit jelent? -
leviske
veterán
válasz
Ghostface #2046 üzenetére
Hát én valahogy kicsit több ideje játszom vele, mint 1, vagy fél óra, mégsem akar vége lenni... (De valamivel el kell foglalnom magam keddig, tehát lehet, hogy végigerőltetem. )
(#2047) Motion_Blur: A Dokumentumokban találsz egy BioWare mappát. Azt mentsd el és később, miután az új rendszerre feltetted a játékot, helyezd vissza a dokumentumokba. Ennyi.
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Hogyan tudom lementeni a profilomat, hogy újrahúzás után tudjam folytatni a játékot? (Windows 7 64 bit)
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm mind2-töknek.
-
Ghostface
senior tag
válasz
TazLeacher #2038 üzenetére
Próbáld meg úgy hogy elindítod a játékot és onnan lépsz be az online profilba hátha akkor a játék frissíti magát. Esetleg hozz létre egy új karakteret játsz egy kicsit és utána indítsd újra a játékot talán csak idő kell neki hogy megjelenjenek az új tartalmak.
saskaa
Én úgy tudom a sisak is beleszámít. Ha megnézed a képen Alistair képességeit látod, és ahol a buffok vannak rajta ott nincs az ami páncélból eredő bónuszt mutatja és csak a sisak hiányzik róla. -
leviske
veterán
válasz
TazLeacher #2037 üzenetére
Nekem sem jelentek meg rögtön. Idővel csak megjelennek, úgysincs semmi, amit a játék elejétől használhatnál. Mire Lotheringben végzel mindennel, valószínűleg letölthetővé válnak és mehetsz Paláért.
MÁS: Megjelent PC-re és X360-ra a RTO!
-
TazLeacher
nagyúr
Elég nagy sz*rba vagyok úgy érzem.
Feltettem a játékot (CE). Profilom volt már, a Journey's-t végig is játszottam. A játék indítását követően bejelenkeztem az Online prilba, majd rámentem a letölthető tartalmakra. Átlinkelt a netes oldalra, ott beírtam a Stone és a Dragon Armor kódot, mindkettőre kiírta, hogy minden rendben (be voltam jelentkezve az oldalon). Viszont a játékban azóta sem jelent meg semmi a "Letölthető tartalmaknál".
Karaktert mégnem indítottam, mert egyelőre nem igazán értem. Ráadásul a honlapon találtam valahol egy rész, ahol ott volt, hogy letölthetem (volt mellette Download link) a Dragon Armort a ME2-höz, de az még meg sincs...
és már azt sem tudom, hogy hol volt.
Nem igazából nem értem, hogy mit kellene csinálnom. Valószínűleg én bénáztam el valamit, ha valaki esetleg tud, legyen oly jó, és segítsen, ha még lehet.
Szóval nem töltött le semmit, nem csinált semmit. A játékot többször újraindítottam, ki/be jelentekztem.
Ha valaki azt meg tudja mondani, hogy hol lehet megnézni a Social Network-ön, hogy eddig "mit aktiváltam", az is nagy segítség lenne.
-
Ghostface
senior tag
Jól látom hogy összekevered a páncélok darabjait? A karaktereden van a légiós vagy a halálosztó páncél viszont a hozzátartozó sisak meg Oghrenen? Alistairen pedig a Wade féle sárkánypikkely páncél de nincs rajta a hozzátartozó sisak? Vagy a sisakok kinézetét megváltoztattad valami moddal? Azt tudod hogyha egyfajta páncélból minden darabot egy emberre raksz akkor különböző bónuszokat kap?
-
Qru
MODERÁTOR
Lőttem egy képet a csapatomról, most frissiben: Link
-
leviske
veterán
-
Ghostface
senior tag
válasz
ProCsabi #2024 üzenetére
Első lépésként jobb1, jobb2 és bal3. A 4. karakter rááll a hídra. A jobb1 átmegy bal6-ra, a 4. karakter meg továbbhalad a hídon. A bal3 átmegy jobb4-re, aztána jobb2 bal1-re. A 4. karakter továbbmegy a hídon. A bal6 átmegy jobb5-re, aztán a jobb4 bal5-re. A 4. karakter átmegy a hídon.
-
leviske
veterán
válasz
ProCsabi #2024 üzenetére
Először egyetlen emberrel járd végig az összeset, hogy melyik mit aktivál. Van pár, ami kettőt-kettőt, azokkal egyszerűbb az élet. A taktika az, hogy három embereddel mozogsz rajtuk és mindig azzal mozdulsz újra, amivel legutoljára mozogtál. Amint a hídon lévő embered átjutott a híd megszilárdul és a többiek is átjöhetnek.
Ha minden egyes előrehaladás után mentesz, akkor nem fog annyira sok időt igénybevenni.
(#2025): Ez igaz, Ferelden csak egy kis szelete a Dragon Age világának.
Az Awakening -ha jól tudom- már nem is Fereldenben fog játszódni.
-
saskaa
tag
válasz
ProCsabi #2024 üzenetére
ahogy belépsz abba a terembe ahol a híd van, ugye a 2. eltudsz jutni és 2.-3. a felállás h a bal oldalt (az ajtóból nézve) az első és utolsó "lapon" kell állni, jobb oldalt pedig a 4. en. akkor megtartják egyszerre a második és harmadik elemet
én is elvoltam vele egy darabig -
ProCsabi
csendes tag
Csáóka.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. A szent hamvak úrnája küldetésnél vagyok és háth a mérce részen elakadtam.
Pontosabban a hídnál. 3 napja próbálkozom hogy lehetne megépíteni, de nem értem egyszerüen. ugyebár úg lehet egy elemet (kockát) szilárdá csinálni hogy egyik ember az egyik oldalon álll az egyik mágikus padlón a másik a másik oldalon. na hogyha az elsőt megcsináltam, főkarival rámegyek utánna a másodikat is mert ugye egy ember egyszerre meg tudja tartani az első-és másodikat. aztán vége a muataványnak, mert egy emberrel nem tudom megcsinálni a harmadikat.
Léccives aki megcsinálta valahogy érthetően hosszan magyarázza el.
köszi szépen előre is
ProCsabi! -
zalika
tag
Helosztok
Nem tudja valaki hogy hol talalhatom meg a berserker kaszt tanitojat?? -
Ghostface
senior tag
Én most kezdtem el ME-t, ez volt a januári PC Guruhoz, hülyének is megér 2000Ft-ot. A játékmenet szinte tök ugyanaz mint a Dragon Age csak az egész sci-fi környezetben. Szerintem kicsit lassan indul be a játék és eléggé ismétlődöek a mellékküldetések és a helyszínek de történet tényleg jó, egyszer mindenféleképp megéri végigjátszani. Olyan a játék mintha egy tökéletlen Dragon Age lenne, ami itt van azt helyezték a DAO-be és tökéletesítették. Ha DAO tetszett akkor ez is fog.
-
Szasinka
tag
Hát a PT valóban megkövetel egy bizonyos angol tudást, ha érteni is akarod mi történik körülötted. Az ME-t nem mondanám klónnak egyáltalán bár kétségtelen, hogy vannak közös síkjai a két játéknak. Az ME TPS igazándiból RPG elemekkel vegyítve, a világ és az NPC veled való interakciója magával ragadóak, a történet is jó, adott minden egy jó RPG-hez, DE a harci modul sokkal inkább egy lövöldözős játék sajátja. Én azt tartom igazi RPG-nek ahol a harc kimenetelét a user reflexei nem befolyásolják csak és kizárólag a karakter fejlettsége és a játékos stratégia döntései. Ezek alapján a ME nem igazán az de minden másban szerepjáték. A Kotor pedig a harci részében is az inkább szvsz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Szasinka #2017 üzenetére
Planescape jó kis játék, noha nem nyomtam még végig. Elég kemény angol tudás kell hozzá. DAO pl nem kihívás de a PT igen csak feladta a leckét, pedig azóta sem tudok jobban angolul. Magyarul nem játszom ezeket, mert hülyén fordítanak nagyon sok dolgot ami idegesítő számomra.
Mondjuk ami fura volt nekem a DAO-ban, hogy a Patch telepítése után a Launcher főcíme magyar lett a többi maradt angolul. Pedig a winem is angol... Gondolom a területi beállításokból vette le, hogy magyar vok.Mass Effect nekem eddig kimaradt. Az nem ilyen Kotor klón?
-
Szasinka
tag
Hát már lemondtam róla, hogy végig csináljam egy hétvége alatt. (Valljuk be az nem az igazi és én meg szeretek is alapos munkát végezni). Neki láttam inkább a Mass Effect 2-nek az rövidebb, azzal is jól el leszek főleg úgy, hogy holnapra szabit vettem ki
DA: O-t meg szépen az elkövetkezendő hetekre hagyom. (Borzasztóan örülök, hogy két ilyen játék is megjelent, rég volt már ilyen jó felhozatal a számomra, nem volt túl sok jó RPG {még ha a ME2 nem is hard core} az elmúlt években.)
leviske ha javasolhatok valamit mindenképp próbáld ki őket, igazi klasszikusok, a műfaj királyai (a Planescape Torment mellett), ha ez tetszik azok is fognak -
leviske
veterán
válasz
Szasinka #2014 üzenetére
Én a BG I.-II.-höz kicsit fiatal vagyok miután még csak ebben az évben leszek kétXes, így nem tudom, hogy bármely kaszt hasonlít-e a kensai-hoz. Viszont itt szerintem találsz elég infót, hogy erre a kérdésre megkapd a választ. De ne nagyon járd be az oldalt, mert spoiler veszélyes.
-
Szasinka
tag
Easy-n semmiképp nem játszok. Öreg RPG veterán vagyok én már, a normál a minimum első végigjátszásra. Úgy látszik meg kell barátkoztatni a gondolattal az asszonyt, hogy a délutáni időtöltés a képernyő bűvölése lesz az elkövetkezendő napokban számomra...
köszi a válaszokat
Más: Nem akarom eltolni az elején ezért megkérdezném, hogy van-e játékban a BG2-höz hasonlatos kensai kaszt, illetve el lehet-e indulni a specializációban egy ilyen class felé és ha igen hogyan?
Nagyon durva karakter lett belőle, borzasztó hentes volt, olyan THACO-ja vol már a kiegben, hogy bármit dobott a gép találtam bárki ellen és még kétkezes is volt...boldog békeidőkNa egy hasonlót akarok most is összehozni tudom más rendszer de hátha.
-
mclord
aktív tag
-
-
Szasinka
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi a tiszta játékidő a főszál mentén és körülbelül mennyi ha a mellékküldetések nagy részével is foglalkozik az ember. (Tudom ez elég tág lehet, a BG 1-2-vel képes voltam heteket szöszmötölni egy egy mentésben, de most a hétvégén akarok egy gyors játékot úgy hogy még a Mass Effect 2 is a megoldandó questek között szerepel és jó lenne tudni, hogy milyen a tényleges játék idő és nem az amit a fejlesztő megad)
Előre is köszi -
Kidus
őstag
válasz
GypsFulvus2 #1996 üzenetére
En mindig kinyirtam, annyira meg voltam sertodve, hogy legyurta a csapatomat elsore
Par masodpercig eleg kemeny, de onnantol, hogy meghal 2-3 ellenfel, mar annyira nem veszes, ki lehet huzni Wynne-nel meg potion sorozattal meg kicsit, aztan mar semmi gond.
En akkor haltam meg egymas utan otszor, mikor megprobaltam elszaladni es huzni a p*nat, egyszeruen nem jottek utanam a tobbiek, akarmit csinaltam veluk, es ugye sok idom nem volt parancsokra, miutan nem voltam ott, par masodperc utan kifekudtek.Ezzel a karakteremmel egyedul nyirtam ki az egesz csapatot a vegen, mindig 1-2 embert huztam ki a szobabol, aztan a vegen az ijaszokat mar viszonylag konnyen. Fel ora volt, de meglett.
Egyszeruen gyengebb volt valamiert a csapatom abban a jatekban, vagy csak nem volt szerencsem, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest