- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
retek
újonc
sziasztok
segítség kellene a dream7 és a dual 7 digitizer-je egyforma lehet?
köszi előre is -
kovimre
tag
Sziasztok! Nem tud valaki egy DPS Dual 7 alkatrésznek való készüléket?
-
JEEMBO
aktív tag
Hahó!
Egy v5.7-es környéki AnTuTu Benchmark eredményt fel tudtok rakni gyorsban erről?
Köszi! -
Petyka366
csendes tag
Hali van nekem is egy ilyen masinám nem használtam egy ideig mert betört a digitizer rajta
. A Hungaroflotta nem adja ki a gyári firmware-t sajnos, de keresgéltem és találtam egy oldalt ahol fent van a gép. Ha valaki szertne innen "okosodhat" szerintem lesz rá működő ROM is
. Én e-bayről rendeltem bele digitizert 3e ft-ért. 2 hét volt és megjött. FM700402TC. A gépem DPS Dual 7(d5h-86v_8188)
Hardware: Amlogic meson6 g04 2X1,51 ghz cpu (sokan ezt Rockchip rk 3066-nak hiszik :/)
Link a tabról (itt gyártják?!): http://www.vdiscovery.cn/Product_showEN71.html -
logarex
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Nagyon régóta böngészem a netet, de sajna ehhez a készülékhez DPS Dual 7-hez nem találtam gyári ROM visszaállítási módot.
A következő történt: a készülék leesett és a digitizer összetört. Rendeltem hozzá Kínából, de sajnos nem működött vele! Megreklamáltam hiszen nem is az a szám szerepelt, mint az eredetin, visszakaptam az árát! Rendeltem másikat de sajnos az sem működik! Az eredeti cikkszám: FM700402TC, mondjuk ehelyett is más jött FM700402TD. Szerintetek ez sem hozzá való lehet?
Bár gyanús most már 2-ből kettő nem működik! Most a gyanú a készülékre terelődött, hogy az lehet a rossz! Ezért volna szükség gyári ROM-ra! A gyári visszaállítás megvolt a Recovery menüből! A wifi sem jó rajta, látja a Routert, de ne, lép fel rá, sőt a térerő is nagyon gyenge! Egérrel működik a készülék, de így elég furcsa a használat! Van valakinek ötelete, vagy "engedjem el"?
Üdv. -
Zsolesz 71
csendes tag
Üdv!!!
Tudna valaki egy olyan webstick tipust ajánlani ami ehhez a tipushoz jó:dps dual 7.?
Előre is köszi!!! -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Látom nem nagyon van itt élet ebben a topicban
De azért megkérdezem! Lányomnak van ez a készüléke és azt csinálja ujabban,hogy bekapcsolás után állandóan a gyári állapotra ugrik vissza. Mindent újra kell beállítani a nyelvtől kezdve dátum, google play belépés egyszóval minden mintha most vettem volna ki a dobozbólEz mitől van mi baja lett? Már próbáltam resetelni is de semmi..
Köszi! -
FNZ
őstag
a 4.2 -es droidot fel lehet rá rakni hivatalosan?
-
Martina26
csendes tag
DPS Dual 7 tableten nem fordul el a képernyő pedig be van kapcsolva az automatikus forgatás!Játékoknál a jobbra-balra döntés működik! De a yotube videoknál sem fordul el a képernyő!Egy napos tablet.Beállítás vagy g-sensor hiba?
-
Olsen Banda
csendes tag
Kedves érdeklődők! A gépünk 1 év 2 hónap (aktív) használat után végképp feladta.
Azt az információt kaptuk, ezek az olcsó tabletek kb ennyit bírnak.
Van pár kivétel, de az ritka. (Pl a Yakomo gyártott GPS-t. Az enyém 5 hónap alatt 3 alkalommal volt szervizben és a 8. hónapban végképp feladta. Míg egyik barátomnak már 6 éve kifogástalanul működik, szinte napi használat mellett
.)
-
cunaamii
csendes tag
Ez a tablet OTG képes?
-
George85
tag
Sziasztok,
As lenne a problem am, high a Dps dual 7 tabletem aksija gyorsan merül a cell standby miatt, néha felmegy 71 vagy több százalékra. Erre mi a megoldás? -
Gryphon
újonc
Sziasztok!
A párom nemrég kapott egy DPS Dual 7 tabletet. Minden kitűnően működik rajta, csak a Wifi nem. Amikor bekapcsljuk rajta a Wifit, csak azt írja ki, hogy "Wifi hálózat keresése" és nem érzékeli a routerünket, de semmilyen más hálózatot sem. Jelenleg is itt vagyok a tablettel a router mellett, de semmi. Egyébként a routert a mobilom kitűnően érzékeli, jelerősség maximumon, internet hibátlanul fut rajta, ezért nem tudom, mi lehet a megoldás a tabletnél.
Korábbi javaslatra visszaállítottam a gyári beállításokat, aztán recovery mode-ban nyomtam wipe cache partitiont, aminek elviekben segítenie kellett volna. De sajnos nincs változás.
Angol fórumon találtam egy ilyen megoldást is:
"I renamed the /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf to /data/misc/wifi/wpa_supplicant.bak (rather than delete it), rebooted and all is well." Azt írják, az átnevezés segített a Wifis problémán, de nem tudom, hol kell átnevezni ezt a fájlt.
Ha valaki tudna segíteni, bármilyen tippel, nagyon hálás lennék!
Üdv: Gryphon
-
vbuser
újonc
Sziasztok!
Dps dual 7 rootolt készülékem van. build.prop-ban beállítottam "ro.build.characteristics=phablet,
ro.sf.lcd_density=180 vagy 200 között" (ezt gghrtz mondta) ezeket, utóbbit 180-ra. Ez óta nem lehet normálisan használni a tabletet, az alján levő status bar sem jelenik meg, és nem tudom visszaállítani! KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK, MIT TEGYEK? Várja válaszaitokat egy kétségbeesett ember... -
Gr.tibi
csendes tag
Sziasztok,
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol vehetnék autós töltőt a kütyühöz?
Előre is köszönöm a segítséget! -
BMilly
újonc
A legnagyobb megelégedéssel, 2013. február óta használom a Dual 7-et.
Nekem egyáltalán nem volt gondom a magyar billentyűzetre állítással. Ragyogóan működik!
Nemrég vettem hozzá Alcor billentyűzetes bőrtokot. A tabit és a billentyűzetes tokot összepárosítottam és átállítottam magyar nyelvre. Felismerte és az elején egész jól működött a páros. Nagyon kényelmes volt a megszokott billentyűzeten írni.
Aztán gondolt egyet és lefagyott a tabim.Nem tudtam, hogy mi okozta az állandó lefagyást, ezért gyári beállításokat visszaállítottam és szép lassan kezdtem visszatölteni a korábban már használt progikat, hogy ki tudjam szűrni a lefagyás okozóját.
Mindent visszatöltöttem, de még mindig nem fagyott le.Majd ismét összedugtam a billentyűzettel és azonnal bekövetkezett a fagyhalál.
A szépséges, új tokot elrejtettem a szekrény aljába. Azóta nincs lefagyás.Más:
Szeretném a használat idejét növelni, akár külső akkumulátor segítségével. Van valami tapasztalatotok a külső energiaforrásokkal kapcsolatban?
-
ezmárcsaknem
újonc
Üdv! Nemrég vettem egy dual 7-est. Többségében elégedett vagyok vele, most viszont van egy problémám. Az előre telepített UHD player valamiért nem játsza le a videókat. Először csak egy könyvtárból, később egy másikból sem. A hibaüzenet" Unfortunately, UHD player has stopped."
( kicsit korábban letöltöttem a Play-ről néhány alkalmazást, azután jelentkezett a probléma)
Tud valaki segíteni? (kezdő vagyok androidban és tabletben is)
Köszi előre is! -
kisguly
tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudom az alkalmazások közé betenni a névjegyzék ikont. Szeretném a telefon névjegyzékét ide is betenni.
-
szil7
csendes tag
factory reset recorveryben nálam is volt ien az segített. viszont ha az újabb modelt vette az gázos mert nincs hangerőgomb.... azzal sok macera mire behozzátok a recorveryt én is igy voltam xD de a bekapcsolás után nyomkodtam a visszagombot ami még van rajta és vmien csoda folytán bejött a reco
-
selenge
tag
sziasztok! ismerősöm megkért, hogy segítsek egy ilyen kütyü beizzításában, most vásárolták, bekapcsolom, betölt addig, hogy "androi", majd a fénycsík a feliraton futkos, de semmi nem történik.... valami tipp?
-
szil7
csendes tag
sziasztok most készülök venni 1 tabletet és ne mtom eldönteni meik legyen a vega d7124 vagy ez. ah olvasom erre van root. megtudnátok mondani mien skálán lehet állítani a processzor órajelet esetleg lefele h jobban birja kicsit a masina?
-
Mars1200
csendes tag
Üdv!
Én arra volnék kíváncsi hogy milyen a wifi-je (milyen messzire ér el, milyen gyors)?
És milyen az akkuja, meddig bírja?
Köszi -
LacBp
tag
sziasztok! abban tudna valaki segíteni, akár privátban is, hogy hogyan lehet VAKON visszatenni a gyári rom -ot? recovery -t. mit kell a memkártyára másolni, milyen formátumba, és pontosan milyen gombokat kell nyomkoni, mert most csak fehér képernyőm van, így valami olyan megoldás kell, pl: hogy power + vol- 5 másodpercig, majd vársz 5 másodpercet, aztán 2x + stb
köszi
-
dwayne06
csendes tag
esetleg nem tudja valaki hogy az mitől lehet h eddig tökéletesen ment a auto képernyő elforgatás és egyszer csak semmi reakció! g-sensor működik auto forgatás bekapcsolva! újraindítottam formáztam gyári beállítás minden meg volt de ugyan az a gond nem forgatja el a képernyőt!!! pls HELP!
-
Hencii
csendes tag
Sziasztok ! A kérdésem az lenne , hogy DPS Dual 7 Tableten van webcamera? Ha igen , skypeon hogy tudom beállítani?
Előre is köszönöm
-
dwayne06
csendes tag
(http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1726175&d=1360755716)
crystal_root.zip-et letöltöd a tablet gyökér könyvtárba, recovery-be kell a lépni hangerőföl azaz a (+) és a power gomb. Utána szintén az oldalsó hangerő gombokkal kell lépkedni a "apply update from EX" menüre. Ott ki kell választani a crytal zip-et a power gombbal és elindul egy root folyamat. aztán REBOOT és kész!Ez az eljárás MŰKÖDIK!! picit belejavítottam sok sikert mindenkinek!
-
dwayne06
csendes tag
sziasztok engem a root folyamata érdekelne nagyon meg hogy milyen progival és hogyan csináljátok?!
-
3800+
őstag
Üdv!
Ma vásároltunk egy ilyen gépet, érdekelne hogy ICS romot fel lehetne-e rá tenni valahogy. Hardveresen nagyon jó kis gép de a szoftver visszafogja szerintem nagyon.
-
sweepy
csendes tag
válasz
Repsol600 #184 üzenetére
Nekem 24v van az autóban, usbs töltő 1800mAhs és nem tölti. Ennek a tabletnek min. 2000-2200 mAhs töltés kell, hogy a hd film alatt ne fogyjon a telep, hanem töltődjön. Jó lenne a töltő csatlakozó szabványának nevét megtudni.
Mindamellett siralmas, hogy a forgalmazó nem tud kínálni hozzá megfelelő tartozék ellátást. Erről nem a gyártó tehet, hanem a t. MAGYAR forgalmazó. -
FNZ
őstag
hali!
gondolkodok egy ilyen tablet vásárlásán. gyereknek kellene, hogy tudjon esetleg mesét nézni autóban.
kérdésem, hogy autóstöltés közben lehet filmet nézni rajta? csak, hogy hosszabb úton is tudja használni. -
sweepy
csendes tag
Ha segítetek, hogy hogyan szedjem le a gépről ( a gyári recowery-je nem úgy néz ki mintha lehetne), akkor tudok feltölteni feltölteni nektek.
-
eladó kütyük
csendes tag
Ha valaki tudna adni egy érintetlen voId.fstab fájlt a /system/etc könyvtárból, azért igen hálás tudnék lenni.
-
eladó kütyük
csendes tag
Sziasztok!
Egy mentett gyári ROM-ra én is vevő lennék. Próbáltam belőni a tabletre a Link2SD-t, de nem nagyon sikerült. Odáig jutottam, hogy a belső memóriát (amit gyárilag a /storage/sdcard0 könyvtárba mountol fel) nem látja a gépÚgy látom csak a vissza flashelés segíthetne, de persze okosan nem csináltam mentést róla...
-
Gjani01
csendes tag
Valakinek nincs lementett gyári ROM-ja? Esetleg lementené, feltöltené, és belinkelné valaki, hogy használhassa akinek kell, pl. én.
Itt egy feltöltési lehetőség: [link] -
hodostamas
addikt
Touch driverek A13-as gépekhez: [link]
akinek nem megy a touchscreen, lehet próbálgatni.
-
fecke78
senior tag
Sziasztok
a g sensort hogyan kell kalibrálni .
net közben nem fordul ell csak álloban nyomja ,játéknál müxik
Köszönöm -
coyote66
aktív tag
No. Hétfőn kapom vissza a készüléket a szervizből. Először szofver meg kijelző csere volt a munkalapon, de azt mondták újat küldenek. Gyári romot, hogy tudnám lementeni vész esetére?
-
coyote66
aktív tag
válasz
pach-adams #164 üzenetére
DPS is kínai. Támogatottságától függ minden. Elvileg ennek is jók a paraméterei csak a szoftvere gáz. Az enyém már lassan 3 hete van szervizbe. Szoftveres gondom volt, de mint kiderült kijelzőt is cserélnek, (néha lefagyott és kifehéredett)
-
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #164 üzenetére
Az jó.
Hol találtad? Kűldöldi oldal?
-
gabakmd
csendes tag
Ha csak addig kapcsol be a tablet h az android felirat van , akkor mit lehet vele kezdeni ?
Szervízen kívül? -
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #161 üzenetére
Hát ja, de ennyi pénzér ennél jobbat nemigazán lehet várni.
-
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #159 üzenetére
Sajnos nem tudtam ezeket megnézni, mert tele van a memória és nem fértek fel, de amik jó futottak rajta: Frontline D-Day, Beach Buggy Blitz, Temple Run, Bike Racer, Carmageddon, Dead Trigger, Gun Strike, Vector stb...Legújabb AnTuTu Benchmark: 8681 pont, CPU: 2789, GPU: 3568, Ram: 1583
-
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #157 üzenetére
Ezekkel nem játszottam de kipróbálom őket.
-
Repsol600
addikt
válasz
pach-adams #155 üzenetére
Hardverileg elég erős, nincs semmi gond vele, simán viszi a játékokat, HD videókat.
A GPU-t viszont én sem tudom melyik, a CPU az 2x 1,6Ghz. -
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Azt kérdezném tőletek, mennyire jó a hardvere ennek a tabnak?
A CPU-ra és főként a GPU-ra vagyok én kíváncsi.
Azt sejtem hogy Mali van benne, de 2 vagy a 4magos Mali 400-as?mert azért nem mindegy szerintem
Várom válaszaitokat véleményeiteket!
-
sniper112
aktív tag
hello érdeklődnék hogy ennél a dps dual 7 nél nem e lehet a cpu clockot lejjebb vinni progival hogy több akkuidőt nyerjek pl mint a samsung tab 2 7 nél hogy 2x1ghzre .előre is köszi.
-
Alister71
nagyúr
Google Play leállások, 101-es hiba, letöltési gondok megoldása
Idézet az Edigital DPS Dream 7 oldalán a Hungaroflotta munkatársa, Dávid által közölt megoldásból
Kedves Felhasználók.
Úgy néz ki, hogy a hiba a google-nál van, és nem garanciális kérdés, mert ez általános hiba, más készülékeknél is előfordul Android 4.0.4 verziószám alatt (Pl. Sony Xperia telefon, de számos más tabletnél is).
A gyártóval összefogva kitaláltuk az azonnali megoldást, amivel teljes értékűen használható lesz az eszköz.
Ez a megoldás ugyanúgy valószínűleg típus és márkafüggetlen.
Ezzel a fél perces folyamattal lehet orvosolni a problémát,azaz ezeket az alábbi lépéseket kell az Android Play Store hibánál megcsinálni:
1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és kész -
fecke78
senior tag
Sziasztok
Wifin a google play áruházból nem megy a letöltés , azaz idáig ment de ma meghalt .
"Sajnos a(z) com.google.process.gapps folyamat leállt."
Ezt irja ki mit kellene csinálnom?
köszönöm -
anfieldman
csendes tag
Hello. Most gondolkodok rajta, hogy veszek egy DPS dual tabot. Az lenne a kérdése(i)m, hogy erős ( 100 megás ) nettel pár méteren belül lehet rajta jól videót nézni? Wifi kb. milyen távolságban működik még jól, gyorsan? Üdv.
-
coyote66
aktív tag
Alap gyári romot tud valaki linkelni? Köszi.
-
Daren2008
csendes tag
válasz
coyote66 #148 üzenetére
Na látod ez nem elképzelhetetlen
!!!! De most komolyen egy egyszerű élő háttérkép ilyen galibát tud okozni??? Arról nem beszélve, hogy gyári visszaállítást csináltam és a probléma nem oldódott meg!!! Akkor innentől kezdve ne rakjak ráű semmit, mert a szenzort bezavarja??? Kicsit csalódott vagyok! Köszönöm a válaszokat!
-
coyote66
aktív tag
válasz
Daren2008 #147 üzenetére
Ennél szerintem kicsit furán működik a forgatás. Ha letiltottam az automatikus forgatást, akkor elforgatta 90 fokkal és kész úgy hagyta minden appnál. Ha pipát kiveszem, nem tiltom, akkor bárhogy fogom mindig beforgatja jól. Az más dolog, hogy játékoknál, ahogy a program kívánja, úgy kezeli a képernyőt.
Másik változat, hogy a telepített hátárkép zavar be. -
Daren2008
csendes tag
Tud valaki a problémámra ésszerű választ?
DPS Dual 7 tabról lenne szó! Márá már pszichiátriára kerülök az idegtől, így remélem lesz köztetek olyan aki érdemben tud segíteni a problémámom! A amai nap folyamán telepítettem pár alkalmazást a készülékre (főként élő háttereket) majd gondolt egyet a kis rothadék és azóta a a kijelző forgatásra nem reagál!!!! Ha vizszintes állapotban kapcsolom be akkor a következő bekapcsolásig abban is marad, ha pedig függőlegesen akkor úgy!!! A játékok közben a mozgásérzékelője kifogástalanul működik, de nem tudom, hogy én kacsoltam ki véletlenül valahogyan a készülék forgatására reagáló funkciót, vagy elromlott a készülék!!! Messiásként várom mielőbbi válaszotokat, mert már lassan kényszerzubbonyt kell rám adni, hogy ne verjem szét az egészet!! Előre is köszi a válaszokat!!!
-
gghrtz
őstag
Egyébként ha valaki akar változtatni a DPI-n, hogy minden nagyobb legyen a tabon(ikonok szöveg, szóval minden, így sokkal szebb képet ad, és olvashatóbbat), akkor a build.prop-ban érdemes módosítani( root kell hozzá):
ro.build.characteristics=phablet
ro.sf.lcd_density=180 vagy 200 közöttMár pontosan nem emlékszem, de azt hiszem, csak ezt a két értéket kell.
Felül a statusbar eltűnik magától, de le lehet hozni ha kell.
-
gghrtz
őstag
válasz
coyote66 #144 üzenetére
Akkor anyukámnak nem biztos, hogy DPS Dual 7-e van, mert a kijelző: Pixeles, nagyon torzulnak a színek, ha 0°-tól eltérő a betekintési szög, ráadásul a fizika képarány nem egyezik a pixelszám képarányával, ergo minden kicsit nyújtott rajta. (Ilyet még az életben nem láttam....)
-
gghrtz
őstag
válasz
anonimus25 #142 üzenetére
ez. Bár ebben nem IPS van de 4100-as az akku.
Múltkor néztem egyet, 30k volt akcióban, de már felemelték az árát 54-re
-
gghrtz
őstag
válasz
anonimus25 #140 üzenetére
Sebesség - király
kijelző - botrányos
támogatottság - 0
minőség - elmegy
30-ért már kapsz IPS kijelzőset 1024x600-ast ha jó helyen keresed, ugyanilyen paraméterest. Én a helyedben RK3066-os SoC-cal vennék arra vannak ROM-ok. -
anonimus25
aktív tag
sziasztok én most gondolkodok ilyet venni igy azért kérdeztem annak a tapasztalatát akinek van könnyebben mond pozitiv illetve negativ dolgokat róla.előre is köszönöm a választ
-
Daren2008
csendes tag
válasz
anonimus25 #132 üzenetére
Teljesn jó a kérdés, mert nekem meg valószínűleg sikerült kikapcsolnom a sensort, és azóta nem forog semerre!!!!! Ha esetleg rájöttél, hogy hogyan kell ki-be aktiválni akkor légyszi írd már meg, mert már az őrület határán vagyok!!!!
-
Daren2008
csendes tag
kedves Felhasználók!
DPS Dual 7 tabról lenne szó! Márá már pszichiátriára kerülök az idegtől, így remélem lesz köztetek olyan aki érdemben tud segíteni a problémámom! A amai nap folyamán telepítettem pár alkalmazást a készülékre (főként élő háttereket) majd gondolt egyet a kis rothadék és azóta a a kijelző forgatásra nem reagál!!!! Ha vizszintes állapotban kapcsolom be akkor a következő indításig abban is marad, ha pedig függőlegesen akkor úgy!!! A játékok közben a mozgásérzékelője kifogástalanul működik, de nem tudom, hogy én kacsoltam ki véletlenül valahogyan a készülék forgatására reagáló funkciót, vagy elromlott a készülék!!! Messiásként várom mielőbbi válaszotokat, mert már lassan kényszerzubbonyt kell rám adni, hogy ne verjem szét az egészet!! Előre is köszi a válaszokat!!!
-
anonimus25
aktív tag
sziasztok akinek van ilyen tabletje az leirhatná hogy érdemes e megvenni vagy felejtös a tablet.miben jo miben rossz?elöre is köszönöm nektek
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok.
D szenzort hogy lehet kikapcsolni? A gond az, hogy van egy könyv pdf-ben amit olvasnék és állandóan elforog a legkisebb mozdulatra, nem forgatásra, csak úgy.
-
coyote66
aktív tag
Mostanában random fagyogat. Nem értem. Úgy látszik gyalulni kell 1-2 programot. Gyári romot le lehet tölteni valahonnan?
-
gabakmd
csendes tag
Ha komolyabb játékkal játszom ( Real R. 3 , cut the rope HD,temple run 2, stb) akkor azt veszem észre , h nagyon meleg a töltő felöli oldalon.Ez másnál is jelentkezik? Vagy csak nálam, mert akkor beviszem szervízbe.
-
szasza82xy
csendes tag
válasz
belakukorell #123 üzenetére
Silverlightot sehogy androidon
-
belakukorell
csendes tag
Légyszi, légyszi!
Hogyan lehet silverlightos videokat lejátszani adroidon? -
belakukorell
csendes tag
Problémám röviden: silverlight
Én azt hittem, hogy csak simán rámegyek a hirado.hu aktuális videojára, de a videot nem játsza le. Se a beépített böngésző, se opera, se mozzila.
Mi a megoldás?
Köszi előre is. -
gabakmd
csendes tag
Valaki tud vmi jó kis custom romot ? vagy még mindig nem csinált hozzá senki sem ?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Ki lehet valahogy kapcsolni a "Cella készenlétet" file-ok törlése nélkül? Ha nem hogy találom meg azokat a file-okat amiket törölni kell? Előtte ki lehet menteni valahogy? -
szegi56
csendes tag
Én marha kitöröltem a phone.apk-t meg a másikat és most nem tudom mobil netről használni a tabot.
Kérdés vissza lehet állítani a fájlokat,a gyári vissz.állítás nem segített.Remélem valaki tud segíteni.
Előre is köszönöm. -
Bounti
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket, rootolni akarom, de a leírt módszer nem működik. Ha a hangerő - és a bekapcsoló gombot nyomom nemkapcsol be a készülék. Valakinek van ötlete?
-
Slavuci35
csendes tag
Sziasztok !
Ha valakit érdekel !
DPS Dual 7 Tablet, bontatlanúl eladó ! Garantáltan 0 KM-es.
-
Tomjack
tag
Nekem ez van benne, most mit kell változtatni? Mert ez nem ugya az.
Vold 2.0 fstab
#######################
## Regular device mount
##
## Format: dev_mount <label> <mount_point> <part> <sysfs_path1...>
## label - Label for the volume
## mount_point - Where the volume will be mounted
## part - Partition # (1 based), or 'auto' for first usable partition.
## <sysfs_path> - List of sysfs paths to source devices
## flags - (optional) Comma separated list of flags, must not contain '/' character
####################### Mounts the first usable partition of the specified device
#use this line to support VIRTUAL CDROM.And you can define the directory where you want to mount
loop_mount loop /mnt/VIRTUAL_CDROM
dev_mount sdcard /storage/sdcard0/external_sdcard auto /devices/platform/AMLOGIC_CARD/card_host/memorycard0 /devices/platform/aml_sd_mmc.0
#dev_mount sdcard /storage/sdcard0 3 /devices/platform/s3c-sdhci.0/mmc_host/mmc0/mmc0:0001/block/mmcblk0 nonremovable,encryptable
dev_mount flash /storage/sdcard0 auto /devices/virtual/mtd/mtd8/avnftl8 /devices/platform/mtd/mtd8/avnftli nonremovable
asec flash -
Laycrank
csendes tag
Probáltam phone.apk és phoneprovider.apk letörölni, de a gyári root menüben emg sem találtam.
root explorer-el találtam meg a phone.apk de a másik még mindig nincs meg (hiába van 'search' opció, nem sikerül)Esetleg valami ötlet hogy hogyan juthatnék egyrőla kettőre?
Előre is köszönöm
-
Tomjack
tag
Sziasztok!
Én rootoltam a készüléket. Kérdésem az lenne hogy lehet megcserélni a külsü sd használja a belső helyett?
Nekem ha a böngészőn keresztül töltök le egy programot, akkor lerakja a letöltéshez de nem tölti le. Miért van ez?
-
gabakmd
csendes tag
2 hete vettem 1 Dual 7-est és eddig csak jót tudok róla mondani, amit letöltöttem eddig minden futok , a játékok gond nélkül mennek, a böngésző nagyon gyors még flash-el is (talán még az asztali pc böngészőjénél is gyorsabb
) Az akkuidőről meg csak annyit tudok mondani h én ezt vártam tőle, de a többi tab se megy többet ennél szerintem ( olyan 3 órát bír ha a képernyő folyton be van kapcsolva és játszok meg közbe chat-elek ) szóval szerintem tuti választás főleg ennyi pénzért
Valaki nem tudna ajánlani olyan tokot olcsón amivel ki is támasztható a tablet?
Köszi -
luigi2
csendes tag
Sziasztok, én anno rendeltem ilyen autós töltőket hogy aztán majd jól eladom, de maradt még pár darab, szerintem olyan 6-7. 4ezer forintért postázom ha kell valakinek (100 wattos).
Na de amiért írok, anyukámnak vettem egy dualt, hülyegyerek szintjén le tudja valaki írni, mit csináljak, hogy olyan szép legyen a kijelző, mint a kollegának? Elsőre nem értettem meg de próbálkozom...addig is míg kapok választ...naggyon kösz
-
gghrtz
őstag
Nálunk anya vett ilyet, és DPI állítgatással aránylag használható a cucc, de egyébként a kijelzője egy mocsok.( nagyon pixeles, nagyon rossz látószög ). Én azt mondom, ha internetezni is akarsz ( weboldalak ), minimum 1024x600-as TAB-ot vegyél. Arról nem is beszélve, hogy a kijelző fizikális szélessége és magassága és a rajta lévő pixelek szélesség és magasság aránya NEM EGYEZIK, ergo minden kicsit nyújtott rajta. (Nem is értem, hogy sikerült ezt összehozni...
)
-
sweepy
csendes tag
Most vettem hozzá Autós tartót, és töltőt németben ( nem eredeti hozzávalót).. Picit naon djága volt..
Őőőő.. van valakinek 5lete, hogyan lehetne a kimenő (jack és saját hangszóró) hangerőt tuningolni? Az OT995 teló hangszórója min. duplájával veri.. -
coyote66
aktív tag
Hát szerintem ebben az árban azért elég jónak mondható. Mondom ezt úgy hogy az enyém sem tökéletes. (Időnként lefagy és kifehéredik a kijelző. ) Viszont tényleg csinálhatnának már rá valami custom romot. Szerintem ezekkel a paraméterekkel rengeteg készülék lehet piacon (hacsak azt nézzük, hogy hol gyártják)
-
csibe1
addikt
Nekem kicsit fura ez a 4.1,és az is,hogy a fejlesztői lehetőségek totál le vannak tiltva.
Most egy kicsit több időm volt nyúzni.Tettem fel rá pár játékot (Fruit ninja,Ant smasher,)mentek gond nélkül.
Közben lemerült,feltettem töltőre.A CoolReadert,FBReadert tettem még fel.Meg is lepődtem,mert a lapozás animáció láthatóan megakadt,csak nem tudom mitől.A háttérben nem futott semmi.
Feltűnt még valami:simán kézbefogva,épphogy megnyomva a hátulját fogásváltáskor,hullámzik a kijelző képe.
Ezen kicsit ledöbbentem,azt hittem sikerült valami normálisabb tabletet összedobniuk,
de ezek szerint nem jött össze a dolog.(#100) ember07
A Crystalban MVA paneles a kijelző ha jól tudom,már csak emiatt se jönne össze a dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Robogó, kismotor
- Ford topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest