Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarex
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Nagyon régóta böngészem a netet, de sajna ehhez a készülékhez DPS Dual 7-hez nem találtam gyári ROM visszaállítási módot.

A következő történt: a készülék leesett és a digitizer összetört
. Rendeltem hozzá Kínából, de sajnos nem működött vele! Megreklamáltam hiszen nem is az a szám szerepelt, mint az eredetin, visszakaptam az árát! Rendeltem másikat de sajnos az sem működik! Az eredeti cikkszám: FM700402TC, mondjuk ehelyett is más jött FM700402TD. Szerintetek ez sem hozzá való lehet?
Bár gyanús most már 2-ből kettő nem működik! Most a gyanú a készülékre terelődött, hogy az lehet a rossz! Ezért volna szükség gyári ROM-ra! A gyári visszaállítás megvolt a Recovery menüből! A wifi sem jó rajta, látja a Routert, de ne, lép fel rá, sőt a térerő is nagyon gyenge! Egérrel működik a készülék, de így elég furcsa a használat! Van valakinek ötelete, vagy "engedjem el"? 
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Rendeltem hozzá Kínából, de sajnos nem működött vele! Megreklamáltam hiszen nem is az a szám szerepelt, mint az eredetin, visszakaptam az árát! Rendeltem másikat de sajnos az sem működik! Az eredeti cikkszám: FM700402TC, mondjuk ehelyett is más jött FM700402TD. Szerintetek ez sem hozzá való lehet?
Bár gyanús most már 2-ből kettő nem működik! Most a gyanú a készülékre terelődött, hogy az lehet a rossz! Ezért volna szükség gyári ROM-ra! A gyári visszaállítás megvolt a Recovery menüből! A wifi sem jó rajta, látja a Routert, de ne, lép fel rá, sőt a térerő is nagyon gyenge! Egérrel működik a készülék, de így elég furcsa a használat! Van valakinek ötelete, vagy "engedjem el"?