- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Nekem kicsit fura ez a 4.1,és az is,hogy a fejlesztői lehetőségek totál le vannak tiltva.
Most egy kicsit több időm volt nyúzni.Tettem fel rá pár játékot (Fruit ninja,Ant smasher,)mentek gond nélkül.
Közben lemerült,feltettem töltőre.A CoolReadert,FBReadert tettem még fel.Meg is lepődtem,mert a lapozás animáció láthatóan megakadt,csak nem tudom mitől.A háttérben nem futott semmi.
Feltűnt még valami:simán kézbefogva,épphogy megnyomva a hátulját fogásváltáskor,hullámzik a kijelző képe.
Ezen kicsit ledöbbentem,azt hittem sikerült valami normálisabb tabletet összedobniuk,
de ezek szerint nem jött össze a dolog.(#100) ember07
A Crystalban MVA paneles a kijelző ha jól tudom,már csak emiatt se jönne össze a dolog, szerintem.
-
csibe1
addikt
válasz
AMD Power #91 üzenetére
Meghozták a garis cserét,boltban tesztelve,ez működik.A gyári fóliát azért rajtahagytam a biztonság kedvéért.
A madaras játékok mennek gond nélkül,gyümölcskaszabolós,csillével ralizós meg golyókergetős került rá.
Gyerkőcöknek jó lesz.
A gravitációs szenzor másnál is szórakozik?Beállítottam,de még mindig kicsit ferdén kell tartani,hogy egyenesbe legyen a játékban.Az érzékenysége se valami fényes,inkább semmilyen.
Lehet a kalibrálás nem volt oké,nem tudom. -
csibe1
addikt
Most van nálam egy ilyen DPS Dual 7.
Nem estem hasra tőle.Ahogy említették a kijelző nem túl érzékeny,bár a fóliát nem szedtem le róla,ez lehet amiatt is,de ez a legkisebb gond.
Bekapcsolom,beállítom a nyelvet magyarra,utána beírom a wi-fi jelszót.Ennyi,itt meg is fagyott.Reset,aztán lehet bámulni a fehér androidos robotot.
Szerintem érdemesebb hozzádobni egy tizest és egy Wayteq 70dci-t vagy egy 7"-os Prestigiot megvenni.
Ez komolyan a vicc kategória,a támogatásával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen program, ami...?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged