- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabakmd
csendes tag
Ha csak addig kapcsol be a tablet h az android felirat van , akkor mit lehet vele kezdeni ?
Szervízen kívül? -
gabakmd
csendes tag
Ha komolyabb játékkal játszom ( Real R. 3 , cut the rope HD,temple run 2, stb) akkor azt veszem észre , h nagyon meleg a töltő felöli oldalon.Ez másnál is jelentkezik? Vagy csak nálam, mert akkor beviszem szervízbe.
-
gabakmd
csendes tag
Valaki tud vmi jó kis custom romot ? vagy még mindig nem csinált hozzá senki sem ?
-
gabakmd
csendes tag
2 hete vettem 1 Dual 7-est és eddig csak jót tudok róla mondani, amit letöltöttem eddig minden futok , a játékok gond nélkül mennek, a böngésző nagyon gyors még flash-el is (talán még az asztali pc böngészőjénél is gyorsabb
) Az akkuidőről meg csak annyit tudok mondani h én ezt vártam tőle, de a többi tab se megy többet ennél szerintem ( olyan 3 órát bír ha a képernyő folyton be van kapcsolva és játszok meg közbe chat-elek ) szóval szerintem tuti választás főleg ennyi pénzért
Valaki nem tudna ajánlani olyan tokot olcsón amivel ki is támasztható a tablet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged