Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Nekem kicsit fura ez a 4.1,és az is,hogy a fejlesztői lehetőségek totál le vannak tiltva.
Most egy kicsit több időm volt nyúzni.Tettem fel rá pár játékot (Fruit ninja,Ant smasher,)mentek gond nélkül.
Közben lemerült,feltettem töltőre.A CoolReadert,FBReadert tettem még fel.Meg is lepődtem,mert a lapozás animáció láthatóan megakadt,csak nem tudom mitől.A háttérben nem futott semmi.
Feltűnt még valami:simán kézbefogva,épphogy megnyomva a hátulját fogásváltáskor,hullámzik a kijelző képe.
Ezen kicsit ledöbbentem,azt hittem sikerült valami normálisabb tabletet összedobniuk,
de ezek szerint nem jött össze a dolog.(#100) ember07
A Crystalban MVA paneles a kijelző ha jól tudom,már csak emiatt se jönne össze a dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs