Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeehun
újonc
Üdvözlet!
Szeretnék segítséget kérni DPS Dream 7 tablet hibakeresésében! Kaptam egyet javításra, még kezdő vagyok kicsit a témában. Az a hiba jelenség, mikor bekapcsolom beadja a boot képeket, majd mikor az Android felirat következik ott megáll és csak tölt majd egy idő után kikapcsol, ha USB-n keresztül csatlakoztatom PC-hez ugyan ez a jelenség van és a PC-s sem ismeri fel a tabletet. A tulaj azt mondta, hogy egyszer már volt javításon azután egy darabig ment majd ismét megállt, de azt nem tudom, hogy akkor milyen hibával került szervízbe. Ha valaki találkozott már ilyesmivel és tudna egy kis irányt mutatni azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Windows 11
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest