Új hozzászólás Aktív témák
-
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #763 üzenetére
Örülök ha tudtam segíteni.
-
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #759 üzenetére
Szia! Nekem Umi X1 Pro van, abban ilyen a hangszóró: [link]
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #758 üzenetére
Szia! Nem akarlak elkeseríteni,de amit rendeltetek az nem lesz jó. Azért mert a kijelző és a digitizer nem szétszedhető. Gyárilag egybe van laminálva. Az amit Anonymus23 linkelt be,az tökéletes hozzá. Én is olyat szereltem bele. Sajnos a youtube-os videót nem találom,de még keresem.
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #753 üzenetére
Szia! Én is ugyanígy jártam. Tökéletes hozzá a doogee kijelzője. Azt vettem bele és minden további nélkül működik. Aliexpressen láttam párat. Csak arra vigyázz,hogy a régi kijelzőre rá van ragasztva hátul egy vékony műanyag keret,azt ki ne dobd, mert az újhoz az nem jár. Csak a kijelzőt adják,semmi mást. Amúgy youtube-os videó alapján kb egy bő fél óra a csere. Nem bonyolult. Csak legyen kétoldalas vékony ragasztószalag a rögzítéshez. Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged