- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #763 üzenetére
Örülök ha tudtam segíteni.
-
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #759 üzenetére
Szia! Nekem Umi X1 Pro van, abban ilyen a hangszóró: [link]
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #758 üzenetére
Szia! Nem akarlak elkeseríteni,de amit rendeltetek az nem lesz jó. Azért mert a kijelző és a digitizer nem szétszedhető. Gyárilag egybe van laminálva. Az amit Anonymus23 linkelt be,az tökéletes hozzá. Én is olyat szereltem bele. Sajnos a youtube-os videót nem találom,de még keresem.
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #753 üzenetére
Szia! Én is ugyanígy jártam. Tökéletes hozzá a doogee kijelzője. Azt vettem bele és minden további nélkül működik. Aliexpressen láttam párat. Csak arra vigyázz,hogy a régi kijelzőre rá van ragasztva hátul egy vékony műanyag keret,azt ki ne dobd, mert az újhoz az nem jár. Csak a kijelzőt adják,semmi mást. Amúgy youtube-os videó alapján kb egy bő fél óra a csere. Nem bonyolult. Csak legyen kétoldalas vékony ragasztószalag a rögzítéshez. Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged