- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #763 üzenetére
Örülök ha tudtam segíteni.
-
kunasgabi
tag
válasz
Anonymus23 #759 üzenetére
Szia! Nekem Umi X1 Pro van, abban ilyen a hangszóró: [link]
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #758 üzenetére
Szia! Nem akarlak elkeseríteni,de amit rendeltetek az nem lesz jó. Azért mert a kijelző és a digitizer nem szétszedhető. Gyárilag egybe van laminálva. Az amit Anonymus23 linkelt be,az tökéletes hozzá. Én is olyat szereltem bele. Sajnos a youtube-os videót nem találom,de még keresem.
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #753 üzenetére
Szia! Én is ugyanígy jártam. Tökéletes hozzá a doogee kijelzője. Azt vettem bele és minden további nélkül működik. Aliexpressen láttam párat. Csak arra vigyázz,hogy a régi kijelzőre rá van ragasztva hátul egy vékony műanyag keret,azt ki ne dobd, mert az újhoz az nem jár. Csak a kijelzőt adják,semmi mást. Amúgy youtube-os videó alapján kb egy bő fél óra a csere. Nem bonyolult. Csak legyen kétoldalas vékony ragasztószalag a rögzítéshez. Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest