- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisBözsi
tag
Sikerült a ROM csere. Az volt a baj, hogy amikor kikapcsolt állapotban gépre dugtam a telefont egy pillanatra látta a gép a soros portot, majd azonnal eltűnt a hardver listáról. Mintha kihúztam volna a kábelt. A drivert is nehézkesen tudtam csak feltenni. Amikor rádugtam a telefont a gépre figyeltem a hangjelzést, hogy hardver csatlakoztatva. Abban a pillanatban katt a download gombra, és úgy maradt. Ment is fel rá az új rom. Szerintem a gyári kamera jobb. A touch-al meg nem is volt problémám. Egyedül a GPS ami nagyon vacak benne. Még igazán nem volt időm foglalkozni vele. Én sokat járok külföldön, és emiatt a net alapú gps nem jó nekem. Android 4.2.9 20140320-160450
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged