Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Fejlemény: az eladó engem ugyan letiltott, de a DJI fb-csoportban a bejegyzésem nyomán többen jelentették a profilját, ki lett tiltva adok-veszek csoprotokból és marketplace-ről, és valószínűleg eljutott hozzá az infó is, hogy feljelentettem a rendőrségen, megvan a rendszám és benzinkutas felvétel - így ma rámírt, hogy "véletlenül" rossz drónt adtak oda...
(meg persze véletlenül hajtott azonnal el, amint jeleztem, hogy valami nem stimmel, véletlenül nem várta meg, míg az adásvételit aláírjuk, véletlenül tiltott le, véletlenül nem regisztrálta át a Care-t, stb...)
Ami amúgy szuper
Ugyanis tegnap, amikor az első nyomozó elkezdett foglalkozni az ügyemmel, nem sok jóval kecsegtetett, azt mondta, hogy szinte lehetetlen bizonyítanom, hogy a jó helyett a töröttet adta oda, csak akkor, ha ő maga ismeri be. Nos, megvan a beismerő vallomás
Felajánlotta, hogy csináljuk vissza a dolgot, visszaadja a pénzt, amikor újra Bp-n lesz jövő hétfőn. Csakhogy a drón meg már úton Szombathely felé. Gondolom a következő checkpoint a bevizsgálás, ami után küldenek egy ajánlatot. Twine, a bevizsgálásnak van díja, vagy csak a futárdíjat kell kifizetni, ha mégsem kérem a javítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- FIFA 16 Playstation 4
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(meg persze véletlenül hajtott azonnal el, amint jeleztem, hogy valami nem stimmel, véletlenül nem várta meg, míg az adásvételit aláírjuk, véletlenül tiltott le, véletlenül nem regisztrálta át a Care-t, stb...)