- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Ma kimentem reptetni egy nagy nyílt mezőgazdasági területre az Airt, itt már azért jobb volt a vétel. 300 méterig engedtem el, nem mertem tovább. Pedig biztos ment volna még, mert atomstabil volt az adás. Így sem láttam hallottam már, ekkora távolságból. A sport módot is kipróbáltam állat, ahogy "driftelt" a levegőben a kicsike. A játékom közepén megjelent egy telepjáró pár úriemberrel, finoman érdeklődve, hogy mi a bánatot csinálok én ott, ki fia borja vagyok. Megnyugtattam őket, hogy nem hivatal vagyok és nem a parlagfüvet nézem, csupán turista, de jobbnak láttam inkább lépni.
Eddig háromszor voltam reptetni, háromszor jöttek oda, hogy mégis mit művelek. Nem lehet nyugodtan űzni ezt a hobbit, úgy látszik. Pedig abszolúte senki privát szférájába nem mászok bele, csak tájfotókat lövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest