Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Miért is rakná bele a csúcstechnikát egy alap "mini" készülékbe a gyártó?
Azért vannak kategóriák, úgy, mint az autóknál, hogy az ember fia el tudja dönteni mire van szüksége, mit tud megfizetni.
Egyszerűség kedvéért van egy VW Polo, egy Golf, egy Passat és egy felsőkategória (nem ismerem a márkát). Egy Pólóban soha nem lesz 4 elektromos ablak, duálklíma, sportfutómű, golyóálló üveg akármi... mert az egy belépő szint. Vegyél felsőkategóriát, abban benne lesz minden, amit csak akarsz.A Mini egy belépő szint, a Mini 2 is az, csak 1-2 évvel későbbi kiadás.
Ez egy 249 grammos drón, arra van, hogy olcsón megkapd, legyen egy DJI élményed, érezd, hogy ez nem egy szar olcsó 20 ezres repülő valami, hanem egy DJI drón. Arra van, hogy megszeresd, hogy többet akarj. Ha többet akarsz, veszel újabbat, nagyobbat, még többet.
Na ez a Marketing.
Az, hogy nem rakják bele a legkisebb termékbe a csúcskategóriás elemeket az inkább üzletpolitika, nem marketing - szerintem.Valamikor, közel 30 éve nyári munkaként dolgoztam IBM-ben, HHD-ket szereltünk. Emlékeim szerint akkoriban még megbájtokban mérték a HDD-k kapacitását. "Belsősként" hallottam olyan infókat, hogy már létezik a 2GB-os technológia, de majd csak 2 év múlva adják ki, mert amiket most gyártanak, azt is el kell adni... Ez nem marketing, hanem üzletpolitika. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- talmida: Változások 2. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest