Hirdetés
- Mini-ITX
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
DJI Mini 2. Szerintem jól sikerült. Mint egy kicsinyitett AIR 2 végülis.
Nagyon jo az occusync, lakott területen is nagyon stabilan teljesít ahol a mini már rég elvérzett ott is teljes jelerősség volt.
A távirányítója ugyanaz mint az air 2 nek csak a ledek zöldek rajta és nem fehérek.
1/2,3" szenzor gyengeségei sötétben kijönnek de hála a RAW formátumnak szépen utómunkálható a kép egy szerkesztőben.
4K ban van zoom, ugyanúgy mint az AIR 2-n. Fotók, videók Bluetoothon attölthetőek a gépben lévő SD kártyáról. Halkabb picit mint a MINI (mélyebb tónusú hagja van a proppoknak) erősebb motorok és sport módban iszonyat fürge
Köszönhető részben a Li-ion aksiknak.
GPS pontos és gyorsabban talál holdakat mint a MINI. Egyszóval jó kis gép lett nem bántam meg,hogy megvettem akarmerre megyek a táskába lesz bedobva és kell azonnal reppenni tud
DJI szemét mert a MINI ára szerintem nagyon lefog esni a 2 miatt. Sajnálom aki "beragadt" a MINI 1 be. Én pár hete eltoltam mert sejtettem,hogy a 2 sokkal jobb lesz. Jobb is lett.
rögtönzött esti fotó:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönhető részben a Li-ion aksiknak.