Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Akármelyiket, de egyiket sem azonnal. És mindig tesztelni, óvatosan. Nem rögtön mélyvízbe küldeni a gépet. Én pár hetet várni szoktam, főleg, ha az új verzióban semmi eget rengető niincs. Kivételt képez, ha az új verzió egy olyasvalamit javít, amitől az előző verzóban agyhúgykövet kaptam. (Volt ilyen is.
. ) A Dji-nál általában az SW update együtt jár az FW update-vel is. Mint pl. a Mini esetében, amikor jött a vrva-várt feature. Ott is SW+FW update jött egyben. A mostani az igazából csak egy optimalizáció lehet, semmi eget rengető. Kis kivárással szerintem telepíthető lesz. Érdemes figyelni a gyári fórumot. Ott hamar visszhangja van, ha valami nem ok.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. ) A Dji-nál általában az SW update együtt jár az FW update-vel is. Mint pl. a Mini esetében, amikor jött a vrva-várt feature. Ott is SW+FW update jött egyben. A mostani az igazából csak egy optimalizáció lehet, semmi eget rengető. Kis kivárással szerintem telepíthető lesz. Érdemes figyelni a gyári fórumot. Ott hamar visszhangja van, ha valami nem ok.
.