- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
"Amúgy hol vannak ilyenkor nagy DJI fanok akik meg magyarázzák, hogy a User nem megfelelően használta a drónt és azért "hullott szét"?
"
Én felfogni nem tudom miért ömlik belőled napról napra ennyi negatívság, szinte témától függetlenül...Legyen az telefon, vagy drón, vagy bármi....Én ebben a topicban ilyen "beteg fan"-t még nem láttam mint akit te említesz...
De itt az egyik fan, parancsolj, én vagyok az aki nagyra tartja a céget...de "fan"-ságtól függetlenül is sokszor elmondtam már, hogy ez a cég nem "kisisteneket" gyárt, hanem játékokat, és műszaki eszközöket, amikbe csúszhat akár gyártásnál, akár használat közben hiba....Agyrém folyton az ilyen "stuffolgatós" postokat olvasni ebben a régen volt kellemes családias topicban...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
"