Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Igen tudom. Bár zöldet tuti nem vennék, mert ha leesik akkor a fűbe elég nehéz megtalálni.
Viccet félretéve FCC moddolással már elég jó a Spark hatótávja. Kérdés hogyha esetleg valami történik, akkor ebben az esetben a garancia esetleg bukta-e, hogy belepiszkáltál a szoftverbe egy kicsit?
Illetve ami a Spark mellett szól az "olcsó"-nak mondható akku. Legalábbis a Phantomokhoz képest mindenképp olcsóbbnak mondható akku. Itthonról is már 18k környékén be lehet szerezni.Nagyon kíváncsi vagyok hogy mikorra éri el a technika hogy egy Spark-nak 30 perces repideje legyen, meg mondjuk kapjon egy OcuSync-et. Szerintem vinnék mint a cukrot. Talán 2-3 éven belül elérhető lesz.
Elég nehéz dönteni hogy AIR legyen vagy Spark. Nyilván a józan ész a Spark-ot mondja, mert azért 12-13 perc annyira vészesen nem kevés, de az AIR erre még ráver vagy 5 percet, illetve mondanám hogy szebb jobb a videó minősége, de mivel nem munkagép lenne hanem csak saját magamnak videóznák, elég lenne a Spark is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Viccet félretéve FCC moddolással már elég jó a Spark hatótávja. Kérdés hogyha esetleg valami történik, akkor ebben az esetben a garancia esetleg bukta-e, hogy belepiszkáltál a szoftverbe egy kicsit?