Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
iOS-re melyik fake gps-t használod? 4.2.14 csak iOS-re van még, droidra jelenleg a 4.2.12 a legfrissebb.
Nekem nem kérdez a 4.2.8-nál sem. Ha egy picit csillapodna a szél, megnézném, hogyan repül. Annak ellenére, hogy nem kérdez, az említett plusz állítási lehetőség egy idő után "megjelenik" a menüben, de ha beállítom és vissza akarok menni, akkor már nincs ott.
. A droid alatti fake gps tuti jó, az időjárás-app a helyalapú jelzés estén a fake gps által megadott koordináták adatait adja be. Én tartok attól, ha most lefrissítem megint a 4.2.8-at 4.2.12-re, akkor ugrik a dolog. 
A chanel módnál nekem az auto melletti custom button akkor sem aktív, ha lent a csúszka megjelenik és állogathatom.[Edit:] Most látom, hogy ami neked előugrik, az nem az, amire én gondolok, tehát az csak azoknak "ugrik fel", gondolom, akiknek wifis a kütyü. Mert ez konkrétan arra kérdez rá.
De nekem ugye ilyenem a P4-nél nem jön képbe. Ezért gondolom, hogy nekem azért nem jön be az ablak..

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Bundle topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen monitort vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. A droid alatti fake gps tuti jó, az időjárás-app a helyalapú jelzés estén a fake gps által megadott koordináták adatait adja be. Én tartok attól, ha most lefrissítem megint a 4.2.8-at 4.2.12-re, akkor ugrik a dolog.