Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lézervágás, gravírozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD FX
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
iOS-re melyik fake gps-t használod? 4.2.14 csak iOS-re van még, droidra jelenleg a 4.2.12 a legfrissebb.
Nekem nem kérdez a 4.2.8-nál sem. Ha egy picit csillapodna a szél, megnézném, hogyan repül. Annak ellenére, hogy nem kérdez, az említett plusz állítási lehetőség egy idő után "megjelenik" a menüben, de ha beállítom és vissza akarok menni, akkor már nincs ott.
. A droid alatti fake gps tuti jó, az időjárás-app a helyalapú jelzés estén a fake gps által megadott koordináták adatait adja be. Én tartok attól, ha most lefrissítem megint a 4.2.8-at 4.2.12-re, akkor ugrik a dolog. 
A chanel módnál nekem az auto melletti custom button akkor sem aktív, ha lent a csúszka megjelenik és állogathatom.[Edit:] Most látom, hogy ami neked előugrik, az nem az, amire én gondolok, tehát az csak azoknak "ugrik fel", gondolom, akiknek wifis a kütyü. Mert ez konkrétan arra kérdez rá.
De nekem ugye ilyenem a P4-nél nem jön képbe. Ezért gondolom, hogy nekem azért nem jön be az ablak..

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Sarok íróasztal
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A droid alatti fake gps tuti jó, az időjárás-app a helyalapú jelzés estén a fake gps által megadott koordináták adatait adja be. Én tartok attól, ha most lefrissítem megint a 4.2.8-at 4.2.12-re, akkor ugrik a dolog.