Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colo313
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy hónapja van egy mavic minim, nagyon megvoltam vele elégedve az elején, arra amire használom bőven elég. Viszont pár napja azt tapasztalom, (kb mióta kijött az androidos app frissítés) hogy nem az igazi.
Folyamatosan "max power load reached (code 30168)"-at kapok. Főleg a repülési idő felétől, nagyjából ilyen 30-40%-os akksi környékén, de már akkor is, ha sport módban nyomok egy full gázzal előrét, majd megállok vele. Volt, hogy konkrétan semennyit nem tudtam vele emelkedni előre menet közbe, sőt talán mintha még süllyedt is volna, miközben teljesen felnyomtam a joy-t. Egy hónap alatt úgyahogy ráéreztem a drón képességeire, nagyjából megismertem a határait, de ilyeneket azért messze nem csinált. Persze volt olyan régebben, hogy írta már ezt a max power load-ot, de akkor jogosnak is gondoltam, picit nagyobb szélben sport módban, valami "vadabb" manőverezés közben. Úgy teljesen okés. Most viszont mégcsak a wind warningot se írja, csak ezt a max power-es üzit kapom.
Nagyon vigyázva volt rá, tekintve, hogy legelső drónom. Se karc, se zuhanás, semmi ilyesmi nem volt. FMC, táskában tartott, repülés előtt maxra töltött akksik, nem volt rajta plusz súly/védő, szélcsend, max 10m távolság/magasságból is csinálja, próbáltam mindhárom akksival, mindhárommal ezt csinálja, sd kártyával felvétel közben is, sd kártya nélkül is.
Elképzelhető, hogy csak és kizárólag az androidos app frissítés miatt csinálja ezt? Vagy lehet valami nagyobb gond is vele?
Esetleg lehet, hogy gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest