Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Megvolt az első para helyzetem a DJI Sparkkal, elkezdtem feszegetni a határokat, a szerencsém az, hogy van raceres tapasztalatom, különben már tengeralattjáró lenne, nem drón.
Néhány tapasztalatot viszont szereztem, pl. hogy RTH-ban sport módban van a drón és nagyon kevés az a 10 mp amíg visszaér, főleg ha egy fa alatt állsz és srégen szálltál fel a víz fölött, tehát nem aktívak a tárgyelkerülő szenzorok, nem tud a drón leszállni, maximum a fa tetejére...
Az első 5 cancelt nem fogadta el az RTH-ra és elkezdett ereszkedni, aztán a hatodikra igen, utána simán visszahoztam a víz fölött manuálisan, de már bent volt a csoki a gatyában. Sosem gondoltam volna, hogy egy fa koronája ennyire le tudja árnyékolni a jelet, viszont nem tudom mi lett volna, ha nem Fly More combóm van, hanem sima és nincs távom. Szóval egy okkal több, ami miatt azt kell venni, hogy legyen egy fizikai gomb, amit para esetén nyomkodni lehet.
Tanulságos volt, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Steam topic
- Napelem
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest