- Apple MacBook
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tavaszi hardvernyitány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Ajjaj, itt nagyon komoly hiányosságok vannak. Ha jól értem, úgy repülsz, hogy a Dji Go menüjét még nem is láttad, és nincs beállítva ezek szerint semmi.
. Ha most azt mondom, hogy ezzel és a user manuállal kellett volna kezdeni, akkor a legtöbben megsértődnek. Pedig csak a Yt-s zuhanós videóknak szolgáltatnak kismillió alapanyagot.
. Ez kb olyan, mintha beülnél egy 40 tonnás repülőbe, ahol van egy zöld gomb, amivel felszáll a gép, de ezen kívül semmit nem készültél rá, mert majd lesz valami. És mond mond azt, hogy ez a részedről szerinted nem felelőtlenség e? Még akkor is kerülhetsz szarba, ha mindent ismersz és a gép jól működik. 
Csak azt tudom ajánlani, hogy vedd komolyan, ha már egyszer egy ilyen drága gépet vettél, mert erre nem lesz garancia, ha odavered a saját hibádból. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ez kb olyan, mintha beülnél egy 40 tonnás repülőbe, ahol van egy zöld gomb, amivel felszáll a gép, de ezen kívül semmit nem készültél rá, mert majd lesz valami. És mond mond azt, hogy ez a részedről szerinted nem felelőtlenség e? Még akkor is kerülhetsz szarba, ha mindent ismersz és a gép jól működik.