Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mavic 2-őt venni kezdésnek azért kicsit erősnek tűnik, de ismerek ilyen embert, még egyben van a gép. Én Sparkot vettem, erre is sajnáltam a pénzt, de nálam ez a végcél is volt egyben, nem váltok feljebb jó ideig, az biztos. Nem beszélnek a fiúk hülyeséget, tényleg nagyon szokni kell egy ilyen gépet, én is beginnerként nyomom, és néha még így is gyors. Amíg ésszel tudod irányítani, addig nincs gond, a probléma mondjuk ott kezdődik, amikor magaddal szemben akarsz leszállni vele, mondjuk egy 30 x 30 centis területre. Rögtön nem mindegy, tudod-e ösztönből, melyik a jobb és a bal.
Szóval, ha mindenképp normális gépet szeretnél, én ajánlom a sparkot, de ezt is csak propellervédőkkel, és úgy, hogy senki és semmi nincs a környéken sem. Abszolút kezdőként én is így használom néhány hete, és élhető a dolog, de dacára a kevés repült időnek, egyszer már majdnem felakadtam vele egy bokorra (bal/jobb probléma)...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest