Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz S.J. #1880 üzenetére

(Én sem vagyok tőled messze, Lyon alatt vagyok, nem messze a svájci határtól, a házunk elől odalátni a Mont Blanc-ra :D)

Ennyire nem szabadna elmennie oldalra. Mondjuk úgy, hogy semennyire sem. Billeghet egy kicsit, de fél méternél jobban oldalra nem mehetne el. Ott valami más gond van. Biztos hogy nem Alti módban van a táv? Ha megrendeled és nem tudod megcsinálni, otthon egy műszerész, vagy tv szerelő is meg tudná csinálni neked. Aki mondjuk egy gyárban melózik, mint műszerész/javító, akármi. Az biztos, hogy szakszervizben elég vastagon fog a ceruza, de az is biztos, hogy ott vállal garanciát a munkájára a szerviz. ;). Ezért kellene ajánlatot kérnek első lépésben. Egy karcsere azért nem egy lutri dolog nekik sem, elég pontosan be tudja lőni, hogy mennyi idő alatt van meg vele és mi kell hozzá. Ha egy szervizben 20k huf-ot mondanának rá anyaggal együtt, az még ok lenne. Garanciaidőn túli szervizeléshez már azért vannak maszek, jó kezű emberkék akik töredék áron dolgoznak, mint a hivatalos szervizek. Csak ezeket meg kell találni. (Nem lehetetlen. ;) )

Új hozzászólás Aktív témák