Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Köszönöm az infót, de időközben már megvettem FMC-ben!
Nem bántam meg, hogy végül ezt választottam, de a táska sajnos nem ér semmit. Jól néz ki, csak éppen a drónt nem védi rendesen, pontosabban lehet, hogy védi, de nincs benne rögzíthető helye, ahogy a távirányítónak sem. Szóval, mindenképp kell egy utólagos megoldás. A töltő tényleg jó és gyors, az nem okozott csalódást. A pót táska már úton, és még két akkut is rendeltem, mert a kettő kevés, 1 darab meg semmire sem elég. Amúgy jó kis dög, a Gesture Control is jól működik, egyedül a videó rögzítés parancsával gyűlt meg a bajom, minden másra jól reagál.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Asztalos klub
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem bántam meg, hogy végül ezt választottam, de a táska sajnos nem ér semmit. Jól néz ki, csak éppen a drónt nem védi rendesen, pontosabban lehet, hogy védi, de nincs benne rögzíthető helye, ahogy a távirányítónak sem. Szóval, mindenképp kell egy utólagos megoldás. A töltő tényleg jó és gyors, az nem okozott csalódást. A pót táska már úton, és még két akkut is rendeltem, mert a kettő kevés, 1 darab meg semmire sem elég. Amúgy jó kis dög, a Gesture Control is jól működik, egyedül a videó rögzítés parancsával gyűlt meg a bajom, minden másra jól reagál.