Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Harbinger85 #1683 üzenetére
De az előbb írtam le, hogy nem így van. Van PayPal-om, töltöttem fel rá összeget, és nem lehetett vele előfizetni. Azt is leírtam, hogy hogy működik a PayPal: a kereskedő/szolgáltató (pl. a Disney) nem láthatja a kártyaadataidat, de azt előírhatja, hogy csak Visa kártyával fizethetsz, csak olyannal, amin van legalább 50 ezer forint fedezet, a kártyatulajdonost Kovács Bélának hívják, és Magyarországon, Budapesten lakik.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
törölt tag
válasz Harbinger85 #1683 üzenetére
Teljesen biztos vagyok benne ,hogy a paypal tranzakciók felé lehetnek opcionális követelései az eladónak.
Ilyen lehet pl. hogy milyen régióra ,milyen kártya kell hogy legyen a paypal mögött.
Hogy csak akkor legyen sikeres a fizetês ha kártya is van és nem csak feltöltött számla stb....stb....Szerintem ezek teljesen logikus lehetőségek és én sem vagyok paypal guru.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest