- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Minden be van forrasztva, se ramot se ssd-t nem lehet csereberélni.
Illetve arra lennék még kíváncsi, hogy legális licencelt-e a windows rajta. Ekkora képátlóra már nem jár ingyen, és az ilyent a kínai autokms-el szokta megoldani. A linkelt helyen azt hazudják, hogy licenced win8.1, de hát ugye tudjuk, hogy mint a vízfolyás... Ha valakinek van, nézze meg, hogy van-e autokms telepítve rá.
Mondjuk személy szerint én onnan biztos nem venném meg, nem szeretem az olyancsalókat"boltokat" akik ilyen domain nevet vesznek, azért, hogy azt higgyék az emberek, hogy a gyári bolttal van dolguk.Jobban szeretem a megbízható shopokat (pl. banggood, minideal, geekbuying,...).
Ráadásul, ha a képen látható konfigurációt szeretnénk birtokolni, akkor elég jól zsebbe kell nyúlni, a mágneses billentyűzetnek is vicces ára van külön (~90$).
Esetleg még lehet valami bundle-t nézni, tablet+toll, vagy ha billentyű is kell akkor ez, vagy pár dolcsit lehet spórolni ez + ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest