- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cracker001
csendes tag
válasz
$p@rr0w #2306 üzenetére
Igazad van és elnézést kérek faragatlanságomért. Mint laikus s mint akinek soha életében nem volt és nem is használtam digitalizáló táblát azt hiszem tudatlanságom bocsánatos bűn marad!
A lényeg, hobbi szinten rajzolgatok már vagy 15 éve... nyugodt szívvel kijelenthetem nem profi szinten. Nem mérnöki munkákra kell a fent említett tábla. Amatőr szinten foglalkozni a témával, sok szépet rajzolni, festeni, saját készítésű háttereket csinálni, ismerőseimet lerajzolni digitális formában stb. Hirtelen ezek jutnak eszembe. A youtube -on láttam sok sok speed-painting videót és onnantól kezdett érdekelni a dolog. Megközelítőleg olyan és azokhoz hasonlóakat szeretnék itthon hobbi szinten gyártani.
NEm vagyok mai gyerek és nem akarom megváltani a világot a "műveimmel".
Huh... röviden ennyi.
Tényleg nem értek hozzá és emiatt kérdezem hogy jó-e nekem az a tábla?Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged