- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cracker001
csendes tag
válasz
$p@rr0w #2306 üzenetére
Igazad van és elnézést kérek faragatlanságomért. Mint laikus s mint akinek soha életében nem volt és nem is használtam digitalizáló táblát azt hiszem tudatlanságom bocsánatos bűn marad!
A lényeg, hobbi szinten rajzolgatok már vagy 15 éve... nyugodt szívvel kijelenthetem nem profi szinten. Nem mérnöki munkákra kell a fent említett tábla. Amatőr szinten foglalkozni a témával, sok szépet rajzolni, festeni, saját készítésű háttereket csinálni, ismerőseimet lerajzolni digitális formában stb. Hirtelen ezek jutnak eszembe. A youtube -on láttam sok sok speed-painting videót és onnantól kezdett érdekelni a dolog. Megközelítőleg olyan és azokhoz hasonlóakat szeretnék itthon hobbi szinten gyártani.
NEm vagyok mai gyerek és nem akarom megváltani a világot a "műveimmel".
Huh... röviden ennyi.
Tényleg nem értek hozzá és emiatt kérdezem hogy jó-e nekem az a tábla?Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hobby rádiós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest